Knowledge is everything

De ce iti face bine sa faci bine

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • De ce iti face bine sa faci bine

DE CE ÎŢI FACE BINE SĂ FACI BINE

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Această carte este despre bunătate. Ea conţine studii actuale care arată că a fi bun cu ceilalţi e benefic pentru sănătatea ta, şi poveşti care te vor inspira să pui lucrurile de aici în practică şi să le simţi efectele pozitive.


„Prefer să simt com­pa­siunea în locul cunoaşterii exacte a definiţiei acestui cuvânt”, spunea undeva Sfântul Toma de Aquino.


Compasiunea în sine reprezintă şi ea o parte a acestei cărţi, pentru că bunătatea este un rezultat al ei. Când simţim şi împărtăşim durerea cuiva, când dorim cu compasiune să i-o alinăm, atunci devenim motivaţi să oferim ajutor şi să arătăm bunătate.


Această carte vorbeşte pe scurt şi despre recunoş­tinţă şi despre iertare. Recunoştinţa reprezintă o marcă a bunătăţii pentru că ne face să fim conştienţi de tot ceea ce se află în jurul nostru. Când suntem recunoscători, devenim mai apropiaţi faţă de cei din jur şi mai disponibili să ne exprimăm mulţumirea faţă de ei.


A face acest lucru e benefic pentru noi, la fel cum enume­rarea tuturor lucrurilor cu care am fost bine­cuvântaţi e un act de bunătate faţă de noi înşine. Şi iertarea e un mod de a arăta bună­tate faţă de eul nostru interior. Este un mijloc de a ne elibera.


Pentru a-ţi veni în ajutor, cartea conţine o serie de exer­ciţii scurte, dar şi sugestii despre cum să repari şi să îmbunătă­ţeşti relaţiile cu cei din jur, crescându-ţi astfel numărul de conexiuni sociale prin capacitatea de a ierta.

Informaţii adiţionale

Autor David R.Hamilton,dr.
Editura Spirit şi Destin
Nr. pagini 256
Format 13 x 20,5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.