Knowledge is everything

De la idee la bani

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • De la idee la bani

DE LA IDEE LA BANI

  • Autor: Napoleon Hill
  • Editura: Curtea Veche
  • Nr. pagini: 336
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

"De la idee la bani" este cea mai cunoscută lucrare a lui Napoleon Hill şi, totodată, una dintre cele mai bine vândute cărţi din toate timpurile.


Expunând, în esenţă, 13 paşi către îmbogăţire, autorul mizează în primul rând pe cultivarea unei conştiinţe a banilor, a unei filozofii privind succesul şi îmbogăţirea. Henry Ford, John D. Rockefeller, Theodore Roosevelt, William Jennings Bryan, Clarence Darrow, Alexander Graham Bell, William Howard Taft sunt numai câţiva dintre oamenii care au cunoscut succesul prin aplicarea principiilor din această carte.


Scrisă la imboldul lui Andrew Carnegie şi tradusă în nenumărate limbi, "De la idee la bani" a devenit, cu timpul, o lucrare de căpătâi a literaturii motivaţionale.


Este o „carte de vizită“ pentru fiecare om care a ajuns pe culmile gloriei după ce a pus în practică sfaturile din paginile ei. De la idee la bani a schimbat destinul multor femei, bărbaţi şi tineri din întreaga lume, ajutându-i să devină lideri în domenii din cele mai diverse: afaceri, guvern sau organizaţii civice.

Informaţii adiţionale

Autor Napoleon Hill
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 336
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.