Knowledge is everything

De la suflet la suflet

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • De la suflet la suflet

DE LA SUFLET LA SUFLET Dialoguri ale inimii

  • Autor: Gary Zukav
  • Editura: Curtea Veche
  • Nr. pagini: 240
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Odată cu apariţia primei ediţii americane a cărţii "Lăcaşul sufletului" (1989), Gary Zukav a devenit cunoscut ca un important lider în domeniul dezvoltării spirituale. Fiecare dintre lucrările sale ulterioare (toate ajunse bestselleruri) detaliază câte un aspect al acestei cărţi, considerată fundamentală.


Volumul de faţă reprezintă un gigantic pas înainte în aplicarea viziunii lui Zukav, dăruindu-ne înţelesuri adânci, care ne iluminează viaţa.


Este împărţită în două secţiuni.


Partea întâi, „Obiectele de studiu ale sufletului“, ne încurajează într-o manieră instructivă şi captivantă să ne cercetăm propriile experienţe, pe căi noi ce pot să ne schimbe viaţa.


Partea a doua, intitulată „Întrebările sufletului“, diferă de absolut tot ce-a scris anterior Zukav. Cu o profundă înţelegere spirituală şi psihologică, autorul răspunde la aproape 100 de întrebări importante despre viaţă.


Toate capitolele se încheie cu provocarea cititorului de a experimenta fiecare înţeles ce i-a fost dezvăluit, pentru a şi-l însuşi. Gary Zukav aduce în discuţie aici întrebări răscolitoare, ca de exemplu: De unde vine viaţa? Îi pasă Universului de noi? Există suflete-pereche? Cum să iubesc liber, fără teamă? Cum să evit haosul în care trăiesc alţii? Cum să fiu un exemplu pentru ceilalţi? Care este semnificaţia viselor? Care este rolul sufletului meu în viaţa mea? De ce sunt sufletele imperfecte? Care este diferenţa dintre personalitate şi suflet? Ce este intuiţia? Cum se deosebeşte dependenţa de obicei? Poate fi schimbat comportamentul involuntar? De ce am o karma atât de rea? Cum să-mi înfrunt mânia? Cum să-mi schimb intenţiile subconştiente? De ce li se întâmplă lucruri rele oamenilor buni?


Iar răspunsurile autorului vă invită, cu onestitate şi curaj, să vă înfruntaţi perspectiva personală şi subiectivă asupra vieţii.


Aveţi în faţa ochilor o carte plină de înţelepciune şi de poezie, remarcabil scrisă, la care vă puteţi întoarce întruna, pentru orientare şi inspiraţie.

Informaţii adiţionale

Autor Gary Zukav
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 240
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.