Knowledge is everything

De vorba cu Valeriu Popa despre sanatate si viata

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • De vorba cu Valeriu Popa despre sanatate si viata

DE VORBĂ CU VALERIU POPA DESPRE SĂNĂTATE ŞI VIAŢĂ ( CONŢINE DVD)

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Civilizaţia în care trăim se transformă cu o rapiditate nemaiîntâlnită în istoria cunoscută a omenirii.


Nu apucăm să asimilăm noul că deja devine trecut, vechi, depăşit şi altceva îi ia locul. În ritmul acesta, cu avalanşa continuă de noutăţi, toate „foarte importante” şi fără de care nu putem trăi dacă nu luăm cunoştinţă de ele, sistemul nervos al omului clachează şi, alături de un stil de viaţă nociv, corpul uman se îmbolnăveşte.


Este necesar să ne adaptăm, în sensul de a prioritiza alegerile, iar în prezent este absolut imperios să luptăm pentru a ne proteja starea de sănătate. Sănătatea nu mai este o normalitate, care ni se cuvine oricum, a devenit aproape o raritate, este o stare pe care o câştigăm în fiecare zi prin cunoaştere, autocunoaştere şi acţionare sinceră în consecinţă.


O serie de boli care apăreau, de obicei, după vârsta de 50 de ani, apar în prezent la tineri şi chiar la adolescenţi, copii. De asemeni este aproape o epidemie de boli autoimune şi cronice, de cancere. Industria farmaceutică este una de mare succes, dar oamenii sunt tot mai bolnavi. Au apărut numeroase boli a căror cauză nu este cunoscută şi care primesc tot felul de diagnostice şi tratamente, fără a se obţine însă o vindecare.


Sunt printre noi semeni, încă puţini, care pot spune cu certitudine cauza unei boli şi ce tratament este indicat pentru ameliorare şi vindecare. Aceşti oameni au ales, de cele mai multe ori, metodele de vindecare pe cale naturală, prin adaptarea stilului de viaţă la ritmul naturii şi folosind remedii din natură.


Aşa a fost şi Valeriu Popa.

Informaţii adiţionale

Autor Ovidiu Harbădă
Editura Dharana
Nr. pagini 368
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.