Knowledge is everything

Despre bani si abundenta

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

 • Despre bani si abundenta

DESPRE BANI ŞI ABUNDENŢĂ

 • Autor: Lise Bourbeau
 • Editura: Ascendent
 • Nr. pagini: 192
 • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

După cum veţi constata citind această carte, nu veţi obţine abundenţa, sub toate formele sale, decât atunci când veţi avea o atitudine prosperă. Această atitudine trebuie să vină din interiorul vostru.


Pentru a regăsi această prosperitate în voi, deoarece a existat dintotdeauna, trebuie să reluaţi contactul cu puterea voastră interioară de a crea, puterea voastră divină.Este foarte liniştitor să ştii că fiecare fiinţă umană are la fel de multă putere.


La începutul timpurilor am fost creaţi cu toţii egali. Ceea ce am făcut apoi din creaţia noastră a dus la diferenţierea fiinţelor umane. Este ca şi cum toţi copiii din aceeaşi familie ar fi primit un milion de dolari la naştere şi părinţii lor i-au lăsat să aleagă ce vor face cu acei bani. Sunt sigură că, după cincizeci de ani, situaţia fiecărui membru al familiei va fi diferită, în funcţie de faptele fiecăruia.


Ceea ce este interesant în lumea spirituala este faptul că, chiar dacă am ales o directive greşită, moştenirea divină nu se termină niciodată. Există întotdeauna din abundenţă şi mai mult decât este necesar, pentru toţi. Doar de noi depinde să folosim această moştenire.


Trebuie să închidem calea credinţelor din trecut şi să ne deschidem spre o lume nouă: cea a iubirii, a frumuseţii, a sănătăţii, a abundenţei şi a liniştii interioare! Noi alegem! Deveniţi conştienţi de marea voastră capacitate de a crea, realizând faptul că puteţi crea tot timpul, în funcţie de gândurile şi de acţiunile voastre, care sunt influenţate de credinţele voastre. Chiar dacă nu obţineţi rezultatul dorit, dacă veţi constata că voi vă puteţi crea viaţa, tot timpul, veţi recunoaşte şi veţi respecta această putere şi veţi decide că, în viitor, nu veţi mai crea decât lucruri frumoase.


Şi mai ales, nu uitaţi legea cauzei şi a efectului, care vă gestionează viaţa. Nu ratează niciodată. Fiecare cuvânt, fiecare gând, fiecare acţiune pe care o faceţi, se întoarce la voi.


Semănaţi ceea ce vreţi să culegeţi? Vă gândiţi prea des la lipsa de bani sau de bunuri materiale sau acordaţi mai mult timp şi mai multă energie pentru a obţine ceea ce vreţi?


Iată câteva sfaturi pentru a găsi prosperitatea din voi: •  vedeţi banii ca pe un mijloc de schimb şi nu ca pe un mijloc de a ne evalua.

 •  dăruiţi, pentru voi şi pentru ceilalţi, doar din dorinţa de a da

 •  primiţi de la ceilalţi şi simţiţi plăcerea lor de a da. Consideraţi că meritaţi să primiţi

 • admiraţi-i pe cei care au o atitudine prosperă

 • acordaţi-vă dreptul de a iubi lucrurile frumoase; astfel, vă veţi acorda dreptul de a avea banii necesari pentru a le obţine. Recunoaşteţi că Dumnezeul vostru interior, care este frumuseţea supremă nu merită decât să fie înconjurat de frumuseţe.

 •  asiguraţi-vă că fiecare lucru pe care îl aveţi este util.


Dacă nu este util, daţi-l altcuiva, deoarece faptul de a păstra ceva inutil denotă o frică, care blochează abundenţa

Informaţii adiţionale

Autor Lise Bourbeau
Editura Ascendent
Nr. pagini 192
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.