Knowledge is everything

Despre frici si credinte

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Despre frici si credinte

DESPRE FRICI ŞI CREDINŢE

  • Autor: Lise Bourbeau
  • Editura: Ascendent
  • Nr. pagini: 92
  • Format: 20 x 13

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Această culegere de întrebări şi răspunsuri a fost concepută ca să te ajute să pui în practică noţiunile pe care le-am dezvoltat în primele trei cărţi. Dacă nu le-ai citit încă, te-aş sfătui să o faci înainte de a începe lectura paginilor următoare.Lise Bourbeau răspunde întrebărilor adresate în timpul conferinţelor şi atelierelor în ultimii ani. Această carte este a treia dintr-o colecţie de 7 subiecte diferite. Iată câteva dintre întrebările abordate în această carte:
„De unde vin toate fricile pe care le trăim şi de ce le încearcă atât de multe persoane?”
„Cum pot să mă vindec de agorafobie?”
„Soţului meu îi este foarte frică să nu rămână fără bani, deşi are un serviciu permanent şi o soţie care are o asigurare pentru accidente de muncă. Ce să fac sau ce să zic?”
„Sunt obsedată de greutatea mea încă de la prima sarcină. Cu cât mi-e frică să nu mă îngraş cu atâta iau în greutate. Ce să fac?”
„Cum să fac să-mi dispară frica de a înfrunta persoane pe care le simt mai inteligente şi mai importante ca mine? Sunt foarte reţinut şi jenat.”
„Mi-e frică să spun nu când mi se cere ceva. Mă simt prost şi mă învinovăţesc când reuşesc să spun nu. De unde vine această frică?”

Informaţii adiţionale

Autor Lise Bourbeau
Editura Ascendent
Nr. pagini 92
Format 20 x 13

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.