"Sunt încântat că o figură publică de talia lui Novak Djokovic, un personaj admirat de milioane de tineri, a ales să vorbească despre problema delicată a glutenului şi să se ofere drept exemplu de succes pentru ceea ce poţi obţine prin angajament ferm, muncă susţinută şi o dietă sănătoasă"
William Davis, autorul bestsellerurilor New York Times: "Dieta fără gluten: Renunţă la produsele făinoase, slăbeşte şi restabileşte-ţi starea de sănătate" şi "Dieta fără gluten - Carte de bucate".
"Voi fi sincer – nu mi-am imaginat niciodată că noua mea dietă alimentară mă va face să mă simt într-atât de bine, să mă simt într-atât de capabil.
Întotdeauna m-am antrenat cu gândul de a fi cel mai bun, doar că modul de funcționare a organismului meu îmi stătea în cale.
Apoi, brusc, lucrurile s-au schimbat. Atunci când schimbarea s-a întâmplat și eu am început să mă simt fantastic, am știut exact ce vreau de la mine: să ajung numărul unu în lume. Să câștig și să continui să câștig.
Fă aceste schimbări. Bucură-te de proces. Dar nu lăsa ca aceste schimbări să devină obiectivul tău. Lasă-le să fie porțile de acces către niște obiective mai mărețe și mai importante.
Fii pregătit."
Novak Djokovic