Knowledge is everything

Dieta castigatoare

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Dieta castigatoare

DIETA CÂŞTIGĂTOARE Cum m-a ajutat regimul alimentar fără gluten să ajung numărul 1 ATP

  • Autor: Novac Djokovic
  • Editura: Victoria Books
  • Nr. pagini: 235
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

"Sunt încântat că o figură publică de talia lui Novak Djokovic, un personaj admirat de milioane de tineri, a ales să vorbească despre problema delicată a glutenului şi să se ofere drept exemplu de succes pentru ceea ce poţi obţine prin angajament ferm, muncă susţinută şi o dietă sănătoasă"


                                                            William Davis, autorul bestsellerurilor New York Times: "Dieta fără gluten: Renunţă la produsele făinoase, slăbeşte şi restabileşte-ţi      starea de sănătate" şi "Dieta fără gluten - Carte de bucate".


 


"Voi fi sincer – nu mi-am imaginat niciodată că noua mea dietă alimentară mă va face să mă simt într-atât de bine, să mă simt într-atât de capabil.


Întotdeauna m-am antrenat cu gândul de a fi cel mai bun, doar că modul de funcționare a organismului meu îmi stătea în cale.


Apoi, brusc, lucrurile s-au schimbat. Atunci când schimbarea s-a întâmplat și eu am început să mă simt fantastic, am știut exact ce vreau de la mine: să ajung numărul unu în lume. Să câștig și să continui să câștig.


Fă aceste schimbări. Bucură-te de proces. Dar nu lăsa ca aceste schimbări să devină obiectivul tău. Lasă-le să fie porțile de acces către niște obiective mai mărețe și mai importante.


Fii pregătit."


                              Novak Djokovic

Informaţii adiţionale

Autor Novac Djokovic
Editura Victoria Books
Nr. pagini 235
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.