Knowledge is everything

Dieta prin post

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Dieta prin post

DIETA PRIN POST Slăbeşte, menţine-te sănătos şi trăieşte mai mult cu secretul simplu al postului intermitent

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Este posibil să te hrăneşti normal cinci zile pe săptămână şi să ajungi mai zvelt şi mai sănătos?


Răspunsul simplu: da.


Pur şi simplu îţi limitezi aportul de calorii timp de două zile neconsecutive în fiecare săptămână – 500 de calorii pentru femei şi 600 de calorii pentru bărbaţi.Vei slăbi rapid şi fără eforturi graţie Dietei prin Post.


Testele ştiinţifice realizate cu persoane care au ţinut post intermitent au demonstrat: nu numai că ţine kilogramele nedorite la distanţă, ci reduce şi riscul de apariţie a mai multor afecţiuni, de la diabet la afecţiunile cardiovasculare şi chiar la cancer.


„Există dovezi ştiinţifice elocvente că postul intermitent poate să îmbunătăţească starea de sănătate,” spune dr. Mark Mattson, şeful Laboratorului de Neuroştiinţe de la Institutul Naţional al Îmbătrânirii şi profesor de neuroştiinţe la Universitatea Johns Hopkins.


Această carte reuneşte rezultatele cercetărilor recente, de pionierat, pentru crearea unui program de alimentaţie care să poată fi inclus în aglomerata viaţă cotidiană şi prezintă: 40 de modele de mese de 500 şi 600 de calorii simplu şi rapid de preparat 8 pagini cu fotografii care îţi prezintă „preparate de post” dovezile ştiinţifice de ultimă oră care se află la baza acestui program şi multe altele.


Departe de a fi o nouă modă, Dieta prin Post reprezintă un mod nou şi radical de gândire în materie de alimente şi alimentaţie, o opţiune de stil de viaţă care poate să-ţi transforme complet sănătatea. Dieta de Post este ghidul tău indispensabil de slăbire – simplă şi eficientă – fără nervi şi fără spectrul unei eterne privări de alimente.

Informaţii adiţionale

Autor Michael Mosley dr., Mimi Spencer
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 243
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.