Knowledge is everything

Eliberarea spirituala

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Eliberarea spirituala

ELIBERAREA SPIRITUALĂ Împlinirea potenţialului sufletului tău

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Michael Bernard Beckwith, dinamicul lider spiritual care a atins inimile a milioane de cititori şi spectatori ai "Secretului", fondator al Centrului Spiritual Internaţional Agape, ne împărtăşeşte în această carte mesajul său transformator şi instrumentele necesare pentru a integra acest mesaj în viaţa de zi cu zi, proces pe care el îl numeşte „aspiraţia către eliberarea spirituală”.


În cartea "Eliberarea spirituală", Beckwith ne învaţă că noi suntem călăuziţi către sinele nostru superior de dezvoltarea noastră spirituală interioară, nu de dogmele la care aderăm şi de activităţile noastre exterioare.


Citând din numeroşi maeştri din trecut sau din prezent, "Eliberarea spirituală" ne reaminteşte tuturor de roadele muncii spirituale.


Colorată de relatările personale şi emoţionante ale lui Beckwith, cartea îl ghidează pe cititor către integrarea şi activarea darurilor divine care sunt inerente în toţi oamenii.


Prin afirmaţiile, exerciţiile şi povestea ei fascinantă, "Eliberarea spirituală" are toate şansele să devină o carte de căpătâi pentru orice cititor, recitită de nenumărate ori.

Informaţii adiţionale

Autor Michael Bernard Beckwith
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 239
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.