Knowledge is everything

Energia lui DA

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Energia lui DA

ENERGIA LUI DA! O ecuaţie simplă pentru o viaţă mai bună

  • Autor: Loral Langemeier
  • Editura: Amsta Publishing
  • Nr. pagini: 287
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Este clar precum lumina zilei – cu cât deţii mai multă energie cu atât şansele de a finaliza cu succes lucrurile cresc.


Cu cât atitudinea ta faţă de viaţă se învârte mai mult in jurul lui DA şi mai puţin în jurul lui NU, cu atât vei realiza mai multe depunând mai puţin efort.


Cartea "Energia lui DA" este formula ta magică, dar şi ecuaţia ta logică, ce te va ajuta: să îţi controlezi viaţa astfel încât să ajungi la libertatea financiară mult râvnită; să acţionezi în tot ceea ce faci cu încredere de sine şi siguranţă; să ai o atitudine optimistă şi să-ti construieşti relaţii care îţi vor oferi nenumarate satisfacţii; să îţi construieşti firma la care ai visat mereu; să descoperi energia cu care să îţi indeplineşti toate visurile


. Loral Langemeier, autoarea cărţii "Energia lui DA" este unul dintre cei mai inovatori experţi financiari din zilele noastre şi una dintre puţinele femei care îşi poate aroga titlul de expert atunci când vine vorba despre chestiunile financiare.


De la o simplă fată de la ţară la deţinătoarea unei companii în valoare de mai multe milioane de dolari şi o autoare extrem de bine cotată, ştie de ce anume e nevoie pentru a depăşi cu bine toate obstacolele, cu care ea însăşi s-a confruntat nu doar o dată în viaţa ei.


Aşadar, dacă vrei să stii cum să-ţi aduci nivelul de energie la cote maxime, să beneficiezi de ea cat mai productiv cu putinţă, cum sa fii optimist şi calm, daca vrei ca viaţa ta să fie mult mai bună, atunci iată lectura ta obligatorie! Însuşeşte-ţi Ecuaţia Energiei lui DA... şi schimbă-ţi viata în bine. Acum!

Informaţii adiţionale

Autor Loral Langemeier
Editura Amsta Publishing
Nr. pagini 287
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.