Knowledge is everything

Evanghelia dupa Ioan

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Evanghelia dupa Ioan

EVANGHELIA DUPĂ IOAN VOL.1-3

  • Autor: Rudolf Steiner
  • Editura: Univers Enciclopedic
  • Nr. pagini: 475
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Ciclurile de conferinte reunite in cele trei volume nu constituie un simplu comentariu al textului "evangheliei esoterice" ci are ca scop pe de o parte, aprofundarea notiunilor antroposofice iar pe de alta parte, intelegerea mai clara a acestui document si reliefarea importantei Misteriului de pe Golgota.


Volumul I (224 pagini) al Evangheliei dupa Ioan cuprinde notitele de la ciclurile de conferinte tinute la Berlin (intre 27 octombrie si 5 martie 1906) München (intre 27 octombrie si 6 noiembrie 1906) si Basel (intre 16 si 25 noiembrie 1907) in care ni se prezinta in tablouri simbolice o cale de initiere in tainele lumii spirituale.


Volumul II (222 pagini) cuprinde ciclul de 12 conferinte tinut la Hamburg intre 18 si 28 mai 1908 care face obiectul acestui volum nu constituie un simplu comentariu al textului "Evangheliei esoterice" ci are ca scop pe de o parte aprofundarea notiunilor antroposofice iar pe de alta parte intelegerea mai clara a importantului document cu ajutorul reprezentarilor obtinute prin abordarea antroposofica.


Volumul III (304 pagini) cuprindand ciclul de 14 conferinte tinut la Kassel intre 24 iunie si 7 iulie 1909 incheie o munca de traducere a ceea ce a constituit preocuparea primordiala a intemeietorilor antroposofiei si anume explicarea sensurilor mai profunde ale Evangheliilor si reliefarea importantei Misteriului de pe Golgota. El ne schiteaza tabloul grandios al evolutiei omului si Pamantului in trecut prezent si viitor si ne dezvaluie rolul lui Christos pe tot acest parcurs.

Informaţii adiţionale

Autor Rudolf Steiner
Editura Univers Enciclopedic
Nr. pagini 475
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.