Knowledge is everything

Evolutia in lumina adevarului

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Evolutia in lumina adevarului

EVOLUŢIA ÎN LUMINA ADEVĂRULUI

  • Autor: Rudolf Steiner
  • Editura: Univers Enciclopedic Gold-Triade
  • Nr. pagini: 112
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Deşi a vorbit sau scris rareori despre aceasta în mod explicit, iubirea se află în centrul întregii opere a lui Rudolf Steiner şi constituie fundamentul speranţei sale legate de viitorul umanităţii şi al Pământului.


Steiner ne învaţă că fără iubire nimic nu este posibil; pe de altă parte, cu iubire putem realiza orice. Iubirea este întotdeauna „iubirea pentru ceea ce nu există încă”. A iubi înseamnă a crea; înseamnă să pătrunzi în mod altruist în curentul timpului care curge din viitor către noi.


Cunoaşterea adevărată a realităţii este imposibilă fără iubire. Numai prin iubire putem să ştim ceea ce ştim, putem cunoaşte lumea şi începuturile ei într-un mod viu. Fără iubire, cunoaşterea devine manipulare, dominare, control; lumea devine un spaţiu al lucrurilor moarte. Însă atunci când cunoaştem prin intermediul iubirii pătrundem într-o schemă de relaţii dinamice, potenţial eliberatoare, iar lumea devine vie, plină de fiinţe care lucrează pentru bine. Cartea însumează toate prelegerile esenţiale, precum şi scrierile lui Rudolf Steiner legate de iubire.


"Evoluţia în lumina adevărului" este o lectură obligatorie pentru toţi cei care doresc să obţină o înţelegere mai profundă a adevăratei noastre misiuni ca fiinţe umane şi a scopului evoluţiei noastre pe Pământ.

Informaţii adiţionale

Autor Rudolf Steiner
Editura Univers Enciclopedic Gold-Triade
Nr. pagini 112
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.