Knowledge is everything

Exista o solutie spirituala pentru orice problema

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Exista o solutie spirituala pentru orice problema

EXISTĂ O SOLUŢIE SPIRITUALĂ PENTRU ORICE PROBLEMĂ

  • Autor: Wayne W.Dyer
  • Editura: Act şi Politon
  • Nr. pagini: 416
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Bestsellerul "Există o soluţie spirituală pentru orice problemă" ne oferă o mărturie convingătoare asupra puterii iubirii, armoniei şi dăruirii, dându-ne curajul de a înţelege cu adevărat că orice problemă este, în fapt, doar o iluzie şi punându-ne energiile colective să lucreze pentru ceva, şi nu împotriva a ceva.


Chiar şi o problemă aparent insurmontabilă - indiferent că ţine de sănătate, relaţii sau finanţe - are o soluţie spirituală uşor accesibilă, atunci când încetăm să ne mai concentrăm asupra problemei şi, în schimb, ne îndreptăm atenţia către energia spirituală.


Profundă, dar plină de sfaturi practice, şi scrisă ca înţelepciune şi umor, cartea de faţă îşi propune să ne ajute să accesăm energia vindecătoare care se află în fiecare dintre noi, căci, aşa cum o spune însuşi autorul: „Gândirea este sursa problemelor.


Atunci când le cer oamenilor din public să se arate pe ei înşişi, 90% dintre ei vor arăta direct către inimă, nu către cap. Inima ta deţine răspunsurile pentru rezolvarea oricărei probleme din viaţa ta.”

Informaţii adiţionale

Autor Wayne W.Dyer
Editura Act şi Politon
Nr. pagini 416
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.