Knowledge is everything

Farmacia verde

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Farmacia verde

FARMACIA VERDE Miracolul vindecarii bolilor

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

"Totdeauna m-am interesat cu o deosebită atenţie şi iubire de clasele sărace, de bolnavii prea neîngrijiţi şi uitaţi de la ţară. Acestora mai ales le dedic cărticica mea, este potrivită scopului: simplă şi clară.


Dinadins caut să mă feresc de orice frazeologie avansată şi să scriu mai mult într-o formă de conversaţie, decât să dau un schelet sec şi uscat, fără suc şi fără putere. Rog a se avea indulgenţă şi a se trece cu vederea, dacă ici-colea vreo naraţiune va fi prea lungă, dacă se vor ivi repetări, şi să se aibă în vedere scopul cel bun, intenţia curată.


Departe de mine gândul de a veni, prin polemică, să combat vreuna din direcţiile medicale existente, de a ataca câtuşi de puţin vreun personaj sau capacitatea sa ştiinţifică şi reputaţia sa. Ştiu foarte bine că numai specialiştii au dreptul la asemenea publicaţii: sunt convins însă că tocmai ei vor fi recunoscători, dacă o dată vine şi un profan să-şi comunice experienţa sa îndelungată în această privinţă.


Voi întinde mâna întotdeauna cu bucurie oricui mi-ar veni în ajutor şi voi primi cu recunoştinţă orice îndreptări sau observaţii. Dar nu voi ţine seama deloc de acel blam artificial şi de acea critică prea uşoară, ce provin dintr-un punct de vedere de partid, şi nu mă vor tulbura calificativele de felcer şi de şarlatan.


Eu însumi, n-am dorit nimic mai mult decât ca un om de profesie, un medic, să mă fi descărcat de această sarcină grea, de această lucrare obositoare, şi nu doresc altceva decât ca, în cele din urmă, oamenii de meserie să studieze bine, mai în general şi mai amănunţit, metoda hidroterapiei şi s-o ia sub supravegherea lor. Aceştia să binevoiască a considera această lucrare a unui profan drept un mijloc auxiliar. "


                                                                 Sebastian Kneipp

Informaţii adiţionale

Autor Sebastian Kneipp
Editura Icar
Nr. pagini 288
Format 16.5 x 23.5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.