Knowledge is everything

Fii pozitiv

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Fii pozitiv

FII POZITIV ! 10 expresii care îţi vor schimba viaţa

  • Autor: Rich De Vos
  • Editura: Amaltea
  • Nr. pagini: 183
  • Format: 13,5 x 20,5

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Cartea "Fii pozitiv!" ne aduce aminte că politeţea, recunoştinţa şi afecţiunea, exprimate ori de câte ori avem ocazia, sunt esenţiale pentru a crea o societate mai bună. Cuvintele pot face minuni atât pentru tine, cât şi pentru cei din jur. Totul este să le găseşti pe cele potrivite.


Rich DeVos, cofondator al companiei de succes Amway, susţine că a fi pozitiv este o artă pe care o poţi pune în practică în viaţa de zi cu zi folosind anumite expresii. „Mulţumesc“, „Cred în tine“, „Sunt mândru de tine“, „Îmi pare rău“, „Te iubesc“, „Poţi!“ rostite cât mai des, îi inspiră pe cei din jur să aibă o atitudine optimistă şi creativă faţă de viaţă.


Asemenea afirmaţii au puterea de a transforma şi de a întări încrederea în sine şi în forţa proprie, de a contribui la binele celorlalţi prin acţiuni constructive.


"Fii pozitiv!" ne aduce aminte că politeţea, recunoştinţa şi afecţiunea, exprimate ori de câte ori avem ocazia, sunt esenţiale pentru a crea o societate mai bună, în care fiecare este încurajat să-şi folosească la maximum potenţialul.


Aceste elemente creează relaţii bazate pe încredere, sinceritate şi intimitate, legături care pot dura întreaga viaţă şi de care fiecare dintre noi are nevoie nu numai pentru a supravieţui, ci, mai ales, pentru a fi fericit.

Informaţii adiţionale

Autor Rich De Vos
Editura Amaltea
Nr. pagini 183
Format 13,5 x 20,5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.