Knowledge is everything

Gaseste raspunsuri. . .despre

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Gaseste raspunsuri. . .despre

GĂSEŞTE RĂSPUNSURI. . . DESPRE Frici şi credinţe, bani şi abundenţă, emoţii şi iertare, relaţiile intime, senzualitate şi sexualitate, relaţiile părinţi-copii, angajamente şi responsabilitate

  • Autor: Lise Bourbeau
  • Editura: Ascendent
  • Nr. pagini: 413
  • Format: 14,5 x 21

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Toate întrebările din această carte mi-au fost puse de oameni ca tine, în timpul conferinţelor şi cursurilor pe care le-am ţinut.


Această culegere de întrebări şi răspunsuri a fost concepută ca să te ajute să pui în practică noţiunile pe care le-am dezvoltat în celelalte cărţi ale mele.


Pentru ca această carte să-ţi fie cu adevărat de ajutor, citeşte întrebarea şi dă-ţi mai întâi propriul răspuns înainte de a-l citi pe al meu.


Eu cred că bucuria este întotdeauna plăcută.Cum poate deveni o emoţie?


Bucuria devine o emoţie atunci când lăsaţi intelectul să preia controlul.De exemplu, ai un moment de bucurie intensă şi îţi spui: Măcar să dureze! Sau De ce nu trăiesc mai des aşa ceva? Sau Nu merit atâta bucurie, sigur mi se va întâmpla ceva rău sau După soare vine ploaie şi furtună. Fiecare dintre aceste propoziţii indică faptul că îţi foloseşti mentalul pentru a-ţi împiedica dorinţa de a trăi din plin momentul prezent. Este un lucru care se întâmplă atât de repede încât, majoritatea oamenilor nici măcar nu îşi dau seama. De unde şi importanţa faptului de a deveni mai conştienţi de gândurile noastre. Îţi sugerez să citeşti cartea Fricile şi credinţele, din colecţia de faţă. Este posibil să reuşim să nu mai trăim emoţii, dacă da, cum?


Eu cred că da, este posibil, dar acest lucru necesită multă dragoste necondiţionată faţă de sine şi faţă de ceilalţi. Pentru a reuşi, este nevoie să îţi exprimi emoţiile cu dragoste, fără să acuzi. Este singura modalitate pe care o cunosc, care ne ajută să nu mai trăim aceleaşi emoţii, în aceleaşi situaţii. La sfârşitul cărţii, veţi găsi etapele pentru a exprima o emoţie, aşa cum sunt folosite în toate activităţile centrului Ascultă-ţi corpul.


Care este diferenţa dintre a exprima o emoţie şi a cere iertare?


Nu există o diferenţă, deoarece, pentru a exprima o emoţie cu dragoste, este nevoie să te ierţi mai întâi pe tine însuţi sau pe ceilalţi, dat fiind faptul că întotdeauna există şi acuzaţii atunci când trăim o emoţie.

Informaţii adiţionale

Autor Lise Bourbeau
Editura Ascendent
Nr. pagini 413
Format 14,5 x 21

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.