Knowledge is everything

Ghid pentru vindecare si autodezvoltare

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Ghid pentru vindecare si autodezvoltare

GHID PENTRU VINDECARE ŞI AUTODEZVOLTARE

  • Autor: Adam Mc Leod
  • Editura: Meteor Press
  • Nr. pagini: 143
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Vindecarea presupune participare, indiferent de metoda folosită.Chiar şi medicina occidentală, care este alopată - se ocupă de boli prin intermediul tratamentelor, inclusiv al medicamentelor, care au un efect asupra simptomelor - acceptă faptul că, pentru a se însănătoşi, pacienţii trebuie să dorească să se vindece. Mulţi oameni au fost încurajaţi să lase în mâinile altora responsabilitatea sănătăţii lor, fiind vorba de obicei de o autoritate medicală.


Trebuie totuşi să realizăm că, în cele din urmă, noi suntem cei care alegem toate aspectele legate de îngrijirea sănătăţii.Noi suntem răspunzători de asta.Astfel, devenim propriii noştri stăpâni; ne revendicăm dreptul primit la naştere de a ne autoînzestra cu putere.


În fiecare punct de cotitură din viaţă există decizii pe care le luăm noi înşine. Ne definim şi ne creăm propriul viitor. Starea de sănătate - fizică, emoţională şi spirituală - face parte din această creaţie.


Populaţia globului numărând şase miliarde de oameni, este evident că sunt necesari milioane de vindecători.


Scopul meu este acela de a învăţa cât mai multe persoane să-i vindece pe alţii, de vreme ce această capacitate se află deja în noi toţi. Nu avem nevoie decât de instrumentele necesare pentru a accesa eficient legătura dintre minte şi sistemul imunitar, obţinând vindecarea.


Explicarea instrumentelor de vindecare concrete reprezintă ţelul lucrării de faţă. Cu ajutorul ei, sper să contribui la înzestrarea a milioane de oameni cu capacitatea de autovindecare.


                                                      Adam Mc.Leod

Informaţii adiţionale

Autor Adam Mc Leod
Editura Meteor Press
Nr. pagini 143
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.