Knowledge is everything

Ghidul dr.Jensen

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Ghidul dr.Jensen

GHIDUL DR.JENSEN PENTRU DETOXIFIERE INTESTINALĂ

  • Autor: Bernard Jensen
  • Editura: Zenyth Pharmaceuticals
  • Nr. pagini: 286
  • Format: 14,5 x 19,5

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Dr. Bernard Jensen, „părintele” detoxifierii intestinale, a scris această carte după o viaţă dedicată terapiilor naturiste, după zeci de ani de cercetare a toxicităţii colonului şi de tratare a pacienţilor cu probleme intestinale.


„Ghidul dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală” este o carte tulburătoare care vă va schimba concepţia asupra sănătăţii, în general, şi asupra colonului, în special.


„Nevoia de detoxifiere şi curăţire a organismului nu a fost niciodată mai mare ca acum.


Oamenii de astăzi sunt afectaţi de toxine cum n-au fost niciodată în istorie”, semnalează dr. Jensen.


Cele mai multe toxine se acumulează în colon, care în timp se transformă în „groapa de gunoi” a organismului. Indiferent de afecţiune, colonul este primul organ care trebuie ajutat, cu atât mai mult cu cât 70%-80% din imunitate depinde de buna funcţionare a colonului.


Dr. Jensen a demonstrat că există o legătură reflexă între afectarea anumitor porţiuni ale colonului şi afecţiuni ale altor organe, altfel spus starea de sănătate poate fi îmbunătăţită în până la 80% din cazuri prin cure periodice de detoxifiere intestinală.


Nu doar constipaţia sau alte probleme digestive, ci şi ficatul obosit, unele tipuri de migrene, astmul bronşic, unele forme de psoriazis, unele eczemele, artritele, chiar mirosul neplăcut al corpului răspund foarte bine la o cură de detoxifiere intestinală.


Îngrijirea colonului este „adesea cheia către sănătate sau boală a unei persoane”!


„Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală” este cartea din care veţi înţelege de ce detoxifierea este primul pas către sănătate, iar colonul este regele organelor, de sănătatea căruia depinde sănătatea întregului organism.


Este o carte de citit cu sufletul la gură şi de dat mai departe, o carte care vă va dezvolta o perspectivă cu totul nouă asupra sănătăţii şi igienei intestinale.


„Eu cred în educaţie, nu în medicaţie. Lipsa timpurie a educaţiei va necesita medicaţie pe măsură ce timpul trece!” - Dr. Bernard Jensen

Informaţii adiţionale

Autor Bernard Jensen
Editura Zenyth Pharmaceuticals
Nr. pagini 286
Format 14,5 x 19,5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.