Knowledge is everything

Hranba pentru sanatate

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Hranba pentru sanatate

HRANA PENTRU SANATATE

  • Autor: Jethro Kloss
  • Editura: Corint
  • Nr. pagini: 256
  • Format: 19 x 24.50

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Cartea conţine informaţii bine documentate şi sfaturi utile care corespund concepţiei contemporane despre un stil de viaţă sănătos.


• Identifică şi descrie componentele nutritive esenţiale pentru menţinerea unui organism sănătos.


• Detaliază importanţa nutriţiei adecvate şi prezintă cele mai sănătoase alimente care trebuie consumate.


• Cuprinde reţetele favorite ale lui Kloss. Apariţia acestei cărţi la Editura Corint este însoţită de publicarea lucrării Plante pentru sănătate a aceluiaşi autor. Jethro Kloss şi-a dedicat întreaga sa carieră promovării stilului de viaţă sănătos, aceasta culminând cu publicarea cărţii Înapoi în Paradis, în anul 1939. Kloss a dobândit experienţă adunând plante şi producând diverse alimente naturale, care la vremea respectivă erau singurele disponibile oamenilor care locuiau uneori la sute de kilometri depărtare de cel mai apropiat oraş.


Multe dintre sfaturile şi reţetele regăsite în paginile acestei cărţi au fost mai întâi experimentate de Kloss şi de familia acestuia. Deşi a fost scrisă în urmă cu şaptezeci de ani – fiind bazată pe valorile şi practicile obişnuite ale acelor vremuri – înapoi în Paradis conţine idei care alcătuiesc esenţa concepţiei moderne despre o viaţă sănătoasă.


"Hrană pentru sănătate" respectă cu fidelitate textul primei lucrări a lui Kloss, înapoi în Paradis, actualizând informaţiile atunci când este cazul. Prin noua formă de prezentare, care beneficiază de un design atractiv şi modern, facilităm accesul publicului contemporan la materialul care, alături de lucrarea complementară, Plante pentru sănătate, nu numai că a trecut testul timpului, dar conţine şi sfaturi de mare actualitate privind adoptarea unui stil de viaţă mai sănătos.

Informaţii adiţionale

Autor Jethro Kloss
Editura Corint
Nr. pagini 256
Format 19 x 24.50

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.