Knowledge is everything

Hrana vie in prevenirea si vindecarea cancerului

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Hrana vie in prevenirea si vindecarea cancerului

HRANA VIE IN PREVENIREA SI VINDECAREA CANCERULUI

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Ar trebui să ne punem întrebarea de ce toate celelalte boli sunt în scădere şi numai boala canceroasă este în creştere?


O altă întrebare vine să completeze ceea ce am spus mai înainte – de ce în ţările mai sărace se ivesc mai puţine cazuri de cancer comparativ cu cele foarte bogate? Aşa se face că omul de rând priveşte cu uimire cum ştiinţa şi statul cheltuiesc sume importante pentru tratarea cancerului, investind fară folos o parte din impozite; astfel ştiinţa ar trebui să se simtă umilită pentru că nu a rezolvat încă problema cancerului.


Nu-i de mirare că oamenii intră într-o panică îngrozitoare când aud de diagnosticul de cancer, pentru că această cumplită boală – pentru cei mai mulţi dintre ei – înseamnă încă lipsă de speranţă şi moarte sigură.


Această atitudine de frică a morţii face ca persoana în cauză să se distrugă psihic şi să nu se mai prezinte la medic, cu gândul că multe şanse de supravieţuire nu are. Totuşi, s-a constatat că pentru o serie de forme de cancer – în cazul în care sunt descoperite în fază incipientă – există nu numai ameliorare, ci chiar perspective de vindecare completă.


Ceea ce trebuie să reţineţi este că această boală nu trebuie să vă înspăimânte deoarece nu mai este incurabilă, o boală fără speranţă. În plus, s-a constatat că şi atunci când această boală este descoperită în stadiu ceva mai avansat (în anumite situaţii) şi nu se mai poate interveni nici pe cale chirurgicală, se poate apela la o alimentaţie bine aleasă şi corect combinată, o alimentaţie completă, bazată pe hrană vie preparată după reţetele din bucătăria fără foc. În crudităţi, pe lângă vitamine, minerale, oligoelemente şi multe alte substanţe ce întreţin organismul într-o stare perfectă de sănătate, se află enzimele, care sunt însăşi viaţa noastră. Fără enzime nu se poate trăi!


Orice om bolnav are lipsă de enzime. Acestea se găsesc numai în hrana vie, adică numai în crudităţi, existând şi aici condiţia ca acestea să fie foarte proaspete, recoltate numai din terenuri îngrăşate biologic şi mâncarea să fie consumată numai foarte proaspăt preparată. Hrana vie preparată şi ţinută mult timp îşi pierde calităţile chiar dacă este păstrată la rece, deteriorându-se foarte uşor şi producând deranjamente stomacale. Din această cauză se recomandă să se prepare crudităţi le numai atât cât se poate consuma la o singură masă.


                                                                                                                                                                                                                                                                   Elena Niţă Ibrian

Informaţii adiţionale

Autor Elena Nita Ibrian
Editura Miracol
Nr. pagini 200
Format 14.5 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.