Conceptul de hrană vie, reprezentând o adevărată revoluţie dietetică, interesează tot mai multe persoane dornice să beneficieze de o alimentaţie cu mari beneficii pentru menţinerea stării de sănătate a organismului.
Astfel de alimente ocupă spaţii tot mai mari pe rafturile supermarketurilor şi în magazinele, specializate, fiind prezente în meniurile unor bucătari preocupaţi de o alimentaţie savuroasă şi sănătoasă.
Când vorbim despre hrană vie, ne referim la alimentele care nu au fost preparate termic sau în alte moduri ce-ar putea distruge conţinutul lor în clorofilă, vitamine, enzime, oxigen etc., ca şi ansamblul celulelor acestora, factori esenţiali pentru menţinerea vitalităţii şi sănătăţii noastre.
Prin conţinutul său, hrana vie reprezintă alimente cu o mare valoare nutritivă, aflate cât mai aproape de starea lor naturală şi uşor de asimilat.
Această carte oferă informaţii complete despre hrana vie, despre principalele alimente vii şi modurile lor de preparare.
Este o lectură extrem de utilă pentru însuşirea unor principii menite să vă asigure un nivel crescut al sănătăţii.