Knowledge is everything

Imbratisata de lumina

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Imbratisata de lumina

ÎMBRĂŢIŞATĂ DE LUMINĂ Cea mai profundă şi mai dramatică experienţă în apropierea morţii trăită vreodată

  • Autor: Betty J.Eadie
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 157
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Cartea "Imbratisata de lumina" contine un mare secret. Toti marii profeti si lideri spirituali ai umanitatii au incercat sa ne transmita de-a lungul secolelor acest secret, pe care Betty J. Eadie l-a invatat aproape cu pretul vietii sale. Acest secret are puterea de a-ti schimba viata.
Este un manual al experientelor din apropierea mortii, fiind scrisa sub forma unei povesti simple si minunate, al carui mesaj orice om il poate intelege.
Autoarea ne impartaseste povestea calatoriei ei dincolo de moarte, in lumea de dincolo... o calatorie care a inspirat milioane de cititori, dandu-le speranta si dorinta de a trai in iubire. . .

Detalii

Cartea "Imbratisata de lumina" contine un mare secret. Toti marii profeti si lideri spirituali ai umanitatii au incercat sa ne transmita de-a lungul secolelor acest secret, pe care Betty J. Eadie l-a invatat aproape cu pretul vietii sale. Acest secret are puterea de a-ti schimba viata. Este un manual al experientelor din apropierea mortii, fiind scrisa sub forma unei povesti simple si minunate, al carui mesaj orice om il poate intelege. Autoarea ne impartaseste povestea calatoriei ei dincolo de moarte, in lumea de dincolo... o calatorie care a inspirat milioane de cititori, dandu-le speranta si dorinta de a trai in iubire. . .

Informaţii adiţionale

Autor Betty J.Eadie
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 157
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.