Knowledge is everything

Formula succesului

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Formula succesului

FORMULA SUCCESULUI Marele secret al unei vieţi trăite într-o împlinire totală

  • Autor: Peggy Mc Coll
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 195
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

În această carte fascinantă, Peggy ne împărtăşeşte lecţiile pe care le-a învăţat de-a lungul călătoriei sale către descoperirea de sine. Dacă o vei citi, vei învăţa cum îţi poţi îndeplini propriile tale vise! Intenţia lui Peggy este de a te ajuta să te trezeşti şi să îţi descoperi capacitatea înnăscută de a-ţi crea propria formulă a prosperităţii, a fericirii şi a succesului personal.
Curiozitatea ei înnăscută a făcut-o să citească nenumărate cărţi din literatura dezvoltării personale şi să participe la un mare număr de conferinţe şi seminare. A integrat astfel în viaţa ei sfaturile a zeci de oameni de mare succes, fiecare cu propriile sale idei legate de secretul suprem al fericirii şi al împlinirii personale.

La fel ca atâţia alţi oameni care caută sensul vieţii, Peggy a căutat multă vreme în afara ei această semnificaţie. Deşi a învăţat foarte multe lucruri utile şi a reuşit într-adevăr să îşi creeze o viaţă mai bună prin aplicarea înţelepciunii altor oameni, ea nu a găsit adevărata fericire. Într-un târziu, ea şi-a dat seama în ce constă secretul fericirii şi al împlinirii… şi a înţeles că acesta rezidă înlăuntrul ei!

Detalii

Informaţii adiţionale

Autor Peggy Mc Coll
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 195
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.