Knowledge is everything

Informatii generale

Transporturi si returnari

Expedierea comenzilor se face prin Posta Româna cu plata ramburs. Taxa postala este de 10 lei.

Pentru comenzi peste 120  lei cu livrare prin Posta Romana, cheltuielile de expeditie sunt suportate de editura.

Daca se solicita expedierea prin coletarie rapida, plata cheltuielilor de transport se va face de catre destinatar.

Daca doriti livrarea la locul dumneavoastra de munca,va rugam sa precizati denumirea exacta a societatii.

Pentru comenzi în municipiul Brasov ,asiguram livrarea gratuita la domiciliul clientului.

 

Termeni de confidentialitate

Societatea noastra respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Societatea noastra nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.editurasalco.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza noastra de date.

 

Conditii de utilizare

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.editurasalco.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Pe site-ul www.editurasalco.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.

Societatea noastra nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.