Knowledge is everything

Ingerii indigo.Carti oracol

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Ingerii indigo.Carti oracol

ÎNGERII INDIGO. CĂRŢI ORACOL (Set de 44 cărţi oracol şi un ghid)

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Persoanele indigo sunt conducători hotărâţi, cu o inuiţie puternică şi cu aptitudini spirituale înnăscute, printre care şi capacitatea de a recunoaşte adevărul. Cu toate acestea, în această lume complicată, chiar şi persoanele indigo au nevoie de ajutor în a şti ce pas să facă mai departe, în misiunea lor, în reiaţii şi în alte domenii ale vieţii.


În ghidul care însoţeşte cărţile de tarot, Doreen şi Charles Virtue explică sensul fiecărei cărţi de tarot din setul de 44, prezentând sfaturi speciale pentru copiii şi adulţii indigo... împreună cu părinţii şi învăţătorii acestora. Fiecare dintre cele 44 de cărţi minunat ilustrate conţine un mesaj special de la îngeri. Ghidul care le însoţeşte explică semnificaţiile într-un mod simplu şi la subiect – la urma urmei, persoanele indigo au o misiune şi nu au timp de pierdut!


Toţi îngerii lucrează cu persoanele indigo, însă Arhanghelul Metatron este îndeosebi concentrat pe acest grup şi ajuta oamenii să îşi păstreze vii şi să îşi rafineze darurile spirituale naturale.


Metatron poate să vă ajute să treceţi de orice energii dure sau de confuziile întâmpinate şi să vă păstraţi intact sinele cel adevărat.


Arhanghelul Metatron este primul înger din Sefiroţii Arborelui Vieţii din textul sacru al Cabalei; el îi sprijină pe copii şi pe cei care sunt novici în practicile spirituale. El a fost primul profet om (Enoch) care s-a înălţat în tărâmul arhanghelilor.


Arhanghelul Mihail este un alt înger care furnizează un ajutor deosebit persoanelor indigo. Mihail le dă curaj, protecţie şi tărie atunci când aceste persoane parcurg paşii curajoşi care formează misiunea vieţii lor, de a aduce lumea la integritate.


Tarotul cu îngeri pentru persoanele indigo va răspunde la întrebările din inima voastră…

Informaţii adiţionale

Autor Doreen Virtue, Charles Virtue
Editura Livingstone
Nr. pagini 96
Format 9,5 x 13,5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.