Knowledge is everything

Ingerii lui Solomon

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Ingerii lui Solomon

ÎNGERII LUI SOLOMON

  • Autor: Doreen Virtue
  • Editura: For You
  • Nr. pagini: 196
  • Format: 14 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Regele Solomon ştia cum să exploateze energiile universale, pentru a-şi construi templul, pentru a accesa înţelepciunea şi a se bucura de toate bogăţiile lumii. Unicul lucru care îi lipsea era dragostea adevărată.


Makeda, Regina din Saba, era tânără şi plină de curiozitate exuberantă despre lume. În călătoria ei pentru a-l cunoaşte pe Regele Solomon, Makeda a învăţat despre tărâmul elemental al Jinnilor şi cum să lucreze cu Lumina magică a soarelui şi a lunii – dar încă nu era sigură cum să preia controlul asupra propriei vieţi.


În această carte a lui Doreen Virtue, "Îngerii lui Solomon" – care este corectă din punct de vedere cultural şi se bazează pe informaţii istorice, biblice şi arheologice cercetate temeinic – veţi vedea cum întâlnirea dintre Solomon şi Makeda le-a schimbat amândurora vieţile, pentru totdeauna.


Veţi trage cu ochiul peste umărul Reginei din Saba şi veţi descoperi secretele străvechi care dezvăluie cum templul lui Solomon a fost construit fără ciocane şi fierăstraie, şi rolul pe care l-au jucat Arhanghelii şi geometria sacră în materializarea acestei magii Divine.


Povestea magică de dragoste dintre Solomon şi Makeda vă va inspira în multe privinţe… chiar cu mult timp după ce o veţi termina de citit!


 

Informaţii adiţionale

Autor Doreen Virtue
Editura For You
Nr. pagini 196
Format 14 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.