Knowledge is everything

Instrumentele

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Instrumentele

INSTRUMENTELE Transformă-ţi problemele în curaj, încredere în sine şi creativitate

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

O carte de căpătâi în domeniul dezvoltării personale în care este prezentat un set unic de cinci instrumente pentru o schimbare dinamică.


Cartea "Instrumentele" oferă o soluţie pentru principala critică adusă de pacienţi psihoterapiei: aşteptarea interminabilă de dinaintea transformării reale.


Modelul psihoterapeutic tradiţional este axat pe trecut, în timp ce Phil Stutz şi Barry Michels folosesc un arsenal de tehnici – pe care le numesc „instrumente” – ce le permit pacienţilor să se folosească de problemele lor ca de nişte pârghii pentru a avea acces la puterea subconştientului lor, folosind-o eficient în vederea transformării lor.


Prin această abordare revoluţionară, obstacolele se transformă peste noapte în oportunităţi, cum ar fi aceea de a-ţi descoperi propriul curaj, de a te autodisciplina, de a învăţa să îndrăzneşti să te exprimi şi de a-ţi dinamiza creativitatea.


Ani la rând, Stutz şi Michels au predat aceste tehnici exclusiv pacienţilor lor.


Prin publicarea cărţii "Instrumentele", abordarea lor ieşită din comun devine disponibilă tuturor cititorilor interesaţi de manifestarea plenară a potenţialului lor. Scopul celor doi autori este să te ajute să duci o viaţă absolut excepţională, să experimentezi fericirea reală şi să înţelegi mai bine puterea spiritului uman.

Informaţii adiţionale

Autor Phil Stutz, Barry Michels
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 333
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.