Knowledge is everything

Intelepciunea sufletului

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Intelepciunea sufletului

ÎNŢELEPCIUNEA SUFLETULUI

  • Autor: Dr.Zhi Gang Sha
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 464
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

În cartea Înţelepciunea sufletului, maestrul, vindecătorul şi autorul de bestselleruri de renume internaţional dr. Zhi Gang Sha vorbeşte despre metodele supreme de vindecare şi de transformare personală, cele care corespund nivelului sufletului. Dacă sunt puse în practică, învăţăturile doctorului Sha conduc la dizolvarea tuturor blocajelor vieţii. Aceste învăţături includ: Limbajul Sufletului, Cântecul Sufletului, Mişcarea Sufletului, Ciocăniturile Sufletului şi Dansul Sufletului. Este pentru prima dată în istoria umanităţii când Divinul a revelat aceste secrete ale sufletului care vor permite transformarea conştiinţei oamenilor, creând o stare de iubire, de pace şi de armonie pentru întreaga umanitate, pentru planeta Pământ şi pentru întregul Univers.

„Prin intermediul cărţilor din seria Puterea Sufletului, dr. Sha îl călăuzeşte pe cititor către o conştiinţă a vindecării nu doar a trupului, minţii şi spiritului, ci şi a inimii. După părerea mea, această cale a vindecării reprezintă o practică spirituală universală, o călătorie a sufletului către adevărata transformare de sine”.

Dr. Michael Bernard Beckwith, fondator al Centrului Spiritual Internaţional Agape

Detalii

„Dr. Sha este un mare maestru şi un vindecător minunat. Mesajul lui referitor la puterea sufletului de a influenţa şi de a transforma întreaga viaţă este extrem de valoros”.

Informaţii adiţionale

Autor Dr.Zhi Gang Sha
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 464
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.