Knowledge is everything

Linistea vorbeste

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Linistea vorbeste

LINIŞTEA VORBEŞTE

  • Autor: Eckhart Tolle
  • Editura: Curtea Veche
  • Nr. pagini: 87
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

În "Liniştea vorbeşte" Eckhart Tolle sintetizează într-o manieră admirabilă esenţele tuturor tradiţiilor spirituale ale umanităţii, însă spre deosebire de alţii aduce cu sine prospeţimea necesară unei asemenea revizitări.


Rezultatul este excepţional. O carte deopotrivă actuală, cât şi una impregnată de misterul textelor antice. Fiecare articol este un mozaic, iar arhitectura finală permite cititorului esacladarea unor piedici pe care le credea de netrecut. Liniştea vorbeşte este locul în care cuvintele îşi recâştigă dimensiunea magică pe care o credeam demult pierdută.


„Aceasta nu este o carte pe care s-o citeşti din scoarţă în scoarţă şi apoi s-o uiţi în bibliotecă. Trăieşte cu ea, răsfoieşte-o frecvent şi, cel mai important, las-o deoparte la fel de frecvent, altfel spus, petrece mai mult timp ţinând-o în mână decât citind-o.


Mulţi cititori vor simţi impulsul firesc de a se opri după fiecare frază, de a face o pauză pentru a reflecta asupra celor scrise. Este mult mai util şi mai important să te opreşti din citit decât să continui să citeşti.


Îngăduie cărţii să-şi îndeplinească menirea, să te trezească şi să te scoată la lumină departe de cărările bătătorite ale gândirii tale repetitive şi condiţionate.“


                                Eckhart Tolle

Informaţii adiţionale

Autor Eckhart Tolle
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 87
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.