Knowledge is everything

Manifestarile karmei

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Manifestarile karmei

MANIFESTĂRILE KARMEI

  • Autor: Rudolf Steiner
  • Editura: Univers Enciclopedic Gold
  • Nr. pagini: 203
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Una din legile fundamentale ale Universului este legea compensaţiei, karma, care generează destinul.


Fie în sens pozitiv, fie în sens negativ, orice gând, orice intenţie, orice faptă, orice vorbă, orice rugăciune produce reverberaţii în ambianţă şi în Univers.


Întreaga istorie a omenirii este rezultatul împletirii destinelor individuale cu destinele de grup, cu acelea ale naţiunilor, în cadrul destinului umanităţii, care se află la baza evoluţiei în beneficiul creării fiinţei libere care trebuie să devină omul.


Despre toate aceste lucruri ne vorbeşte Rudolf Steiner în ciclul de conferinţe Manifestările karmei, dezvăluind, cu o rarăa stăpânire a acestei teme, confruntările şsi colaborările dintre forţele unor entităţi spirituale cu forţele care iau naştere şi se dezvoltăa în sufletul omului.


Dinamica acestei evoluţii cuprinde îmbolnăvirile de tot felul, războaiele, viciile şi crimele, dar şi creaţiile culturale oglindind cele mai avântate năzuinţe ale omului în domeniile religiei, artei şi ştiinţei, pentru ca, în final, fiecare om să devină un centru radiant al iubirii curate, al dăruirii de sine, ceea ce va marca o altă etapă în evoluţia întregului Univers.

Informaţii adiţionale

Autor Rudolf Steiner
Editura Univers Enciclopedic Gold
Nr. pagini 203
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.