Knowledge is everything

Marele dictionar al bolilor si afectiunilor

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Marele dictionar al bolilor si afectiunilor

MARELE DICTIONAR AL BOLILOR SI AFECTIUNILOR Cauzele subtile ale îmbolnăvirii

  • Autor: Jacques Martel
  • Editura: Ascendent
  • Nr. pagini: 559
  • Format: 16 x 23

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Acesta este un dicţionar complet, revizuit, al bolilor şi al afecţiunilor aflate în strânsă legătură cu conflictele generate de gânduri, sentimente şi emoţii.


Informaţiile prezentate in aceasta lucrare au scopul de a facilita înţelegerea simbolică, realizată de creier, care ne ajută să conştientizăm conflictul ce generează o anumită boală, pentru a parcurge mai bine etapele de acceptare şi de integrare, condiţii prealabile şi necesare vindecării.


Acest dicţionar este un instrument pentru deschiderea conştiinţei şi pentru studiu, nu doar pentru sine, ci şi pentru familie sau pentru cei din jurul nostru, constituind de asemenea o cale complementară oricărui demers terapeutic, fie medical tradiţional, fie de medicină alternativă. El reprezinta un instrument de înţelegere, de investigare şi de transformare, pentru a ne ajuta pe fiecare dintre noi în demersul complet de vindecare.


Astfel, ne putem redobândi sănătatea, starea de bine şi bucuria de a trăi.


Cititorul poate folosi tehnica de integrare explicată în carte pentru a citi paragrafele care îl interesează, pentru a aduce o schimbare benefica, salvatoare, a atitudinilor, comportamentelor, sau gândurilor sale, cu scopul de a dezactiva sursa conflictului aflată la originea afecţiunii, pe plan conştient sau inconştient, ajutând astfel procesul de vindecare.

Informaţii adiţionale

Autor Jacques Martel
Editura Ascendent
Nr. pagini 559
Format 16 x 23

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.