Knowledge is everything

Masoterapie practica

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Masoterapie practica

MASOTERAPIE PRACTICĂ

  • Autor: Sabin Ivan
  • Editura: Meteor Press
  • Nr. pagini: 130
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Masajele tradiţionale sunt practicate astăzi în toate ţările asiatice, iar cele clasice şi reflexogene au căpătat o mare răspândire în cele două Americi şi în Europa.


Ca urmare, se poate spune că acest remediu natural este practicat de câteva miliarde de oameni.


Să nu uităm să amintim masajul igienic, cu numeroasele sale efecte pozitive asupra sănătăţii noastre, şi masajul sportiv, nelipsit din arsenalele terapeutice ale medicilor şi ale masorilor de specialitate.T


oate aceste argumente nu înseamnă că masajul este un panaceu, că poate înlocui medicamentele sau alte acte medicale proprii medicinii clasice.


Dar, dacă masajul unor puncte sau al unor regiuni de pe piele ameliorează o durere, dacă induce somnul, dacă revigorează organismul, de ce să nu-l folosim în locul medicamentelor?


Pentru uşurinţa executării manevrelor, dar, mai ales, pentru nenumăratele sale indicaţii, printre care şi unele urgenţe (de exemplu, în lipotimii), masajul trebuie învăţat de noi toţi, indiferent de vârstă.


În alcătuirea lucrării de faţă, cu titlul "Masoterapie practică", am ţinut seama de dorinţa marelui public de a cunoaşte diverse tipuri de masaj care pot fi executate şi pe propriul corp, metodă cunoscută sub denumirea de automasaj.


Am prezentat manevre destul de uşor de executat, pentru a căror înţelegere cititorii au la îndemână numeroase desene care permit reperarea zonelor şi a punctelor indicate. Am urmărit, în primul rând, să ofer un ghid terapeutic care să nu lipsească din nicio casă.


                                                                       Autorul

Informaţii adiţionale

Autor Sabin Ivan
Editura Meteor Press
Nr. pagini 130
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.