Knowledge is everything

Medicina cu susul in jos

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Medicina cu susul in jos

MEDICINA CU SUSUL IN JOS

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

 Aplaudat de către bolnavi, detestat de Ordinul Medicilor, Doctorul Hamer colecţionează diplome de onoare universitare din partea Facultăţilor de Medicină în unele ţări şi procese în altele.


Oncolog şi cercetător, numele său este suficient pentru a naşte strigăte de protest în lumea medicală… însă numărul vindecărilor sale în patologia degenerativă este atât de impresionant încât ar putea clătina edificiul Medicinei oficiale…


În cele din urmă, sistemul Doctorului Hamer nu provoacă atâtea reacţii oficiale din cauza faptului că lezează interesele holdingurilor farmaceutice?


Cum se poate ca o boală atât de gravă cum este cancerul să fie o tentativă de „refacere” (deci, de vindecare) aplicată de către creier vizavi de un şoc emoţional, de o traumă subită trăită de noi?


Nu este incredibil faptul că este suficientă identificarea acestui şoc emoţional şi „rezolvarea” lui pentru ca creierul să stopeze, la rândul său, fabricarea de celule canceroase? Cum putem identifica rapid acest şoc emoţional?


Autorii au studiat ani la rând metoda lui Hamer, explicând-o în această carte excelentă, singura de acest gen din România, care are meritul de a fi comprehensibilă pentru toţi, fiind completată cu desene clare şi pline de umor.

Informaţii adiţionale

Autor Giorgio Mambretti, Jean Seraphin
Editura Evolutionism
Nr. pagini 132
Format 14 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.