Knowledge is everything

Medium medical

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Medium medical

MEDIUM MEDICAL Secretele din spatele bolilor cronice şi misterioase şi cum te poţi vindeca în sfârşit

  • Autor: Anthony William
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 480
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Anthony William, un Medium Medical fără pereche, a ajutat zeci de mii de oameni să se vindece de boli diagnosticate greşit sau tratate ineficient, ori pe care medicii nu au ştiut cum să le abordeze.El face acest lucru ascultând o voce divină care îi vorbeşte efectiv la ureche, spunându-i ce se ascunde dincolo de durerea sau de boala oamenilor şi ce trebuie să facă aceştia pentru a-şi restabili starea de sănătate optimă.


Metodele sale dau întotdeauna rezultate spectaculoase, inclusiv în cazul celor care au petrecut foarte mulţi ani şi care au cheltuit foarte mulţi bani pe toate tipurile de tratamente înainte de a apela la el.


Acum, în această carte revoluţionară, Anthony William ne prezintă tot ce a învăţat de-a lungul celor peste 25 de ani în care i-a ajutat pe oameni să îşi recupereze sănătatea. Cartea conţine o cantitate uriaşă de informaţii legate de vindecare, din care multe nu sunt cunoscute la ora actuală pe pământ şi nu vor fi descoperite de ştiinţa oficială decenii de acum înainte. Citind această carte ieşită din comun, vei descoperi:  • · Cauzele bolilor şi condiţiilor pe care comunităţile medicale le înţeleg greşit sau nu le înţeleg deloc.  • · Soluţii sută la sută naturale pentru zeci de boli, printre care: boala Lyme, fibromialgia, oboseala glandelor suprarenale, sindromul oboselii cronice, dezechilibrele hormonale, tiroidita lui Hashimoto, scleroza multiplă, depresia, diferite condiţii neurologice, inflamaţii cronice, boli autoimune, dezechilibre ale glicemiei, colită, şi multe altele.  • · Soluţii pentru regenerarea sufletului şi spiritului după ce o boală te-a zdruncinat complet în plan emoţional.


Indiferent dacă ţi s-a pus un diagnostic pe care nu îl înţelegi sau dacă suferi de simptome pentru care nu există un diagnostic, dacă cineva drag este bolnav sau eşti medic / terapeut şi doreşti să le oferi pacienţilor tăi un tratament mai bun, cartea "Medium medical" îţi oferă răspunsurile pe care le cauţi. De asemenea, este un manual perfect pentru toţi cei care îşi doresc să afle secretele unei vieţi mai lungi, trăite într-o stare de sănătate perfectă.

Informaţii adiţionale

Autor Anthony William
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 480
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.