Knowledge is everything

Mesaje de dincolo de moarte

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Mesaje de dincolo de moarte

MESAJE DE DINCOLO DE MOARTE Relatări şocante ale unui medium despre viaţa de apoi

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

James van Praagh, un medium recunoscut, raspunde celor mai profunde intrebari ale noastre despre viata de dupa moarte.
Dispunand de rara insusire de a umple golul dintre lumea fizica si cea spirituala, el ofera alinare celor care i-au pierdut pe cei dragi si aduce mesaje pline de forta din lumea de dincolo.

"Sunt foarte conştient de faptul că mulţi oameni vor crede mesajul acestei cărţi, iar alţii îl vor ignora. Nu are importanţă dacă credeţi sau nu că James Van Praagh vorbeşte cu oamenii din Rai, important este că el reuşeşte, prin intermediul acestei cărţi, să înlăture teama oamenilor cu privire la moarte şi să confere confort psihologic şi spiritual în vederea vindecării inimii frânte de durere. Mesajul de conştientizare necondiţionată a faptului că în esenţă rămânem doar cu sufletul ne face să înţelegem ce ne învaţă moartea: să ne trăim viaţa pe deplin, în pace şi adevăr, recunoscători pentru darul minunat pe care ni l-a oferit viaţa. Recomand această carte tuturor celor care caută sensul menirii şi speranţă dincolo de această viaţă."
- Samuel Olive

Detalii

James van Praagh, un medium recunoscut, raspunde celor mai profunde intrebari ale noastre despre viata de dupa moarte. Dispunand de rara insusire de a umple golul dintre lumea fizica si cea spirituala, el ofera alinare celor care i-au pierdut pe cei dragi si aduce mesaje pline de forta din lumea de dincolo.

Informaţii adiţionale

Autor James van Praagh
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 261
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.