Knowledge is everything

Miracolul apei

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Miracolul apei

MIRACOLUL APEI

  • Autor: Masaru Emoto
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 144
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Alegeţi zilnic să vă trăiţi viaţa cu inima plină de iubire şi recunoştinţă.

Este imposibil să iubiţi pe altcineva, dacă nu trăiţi mai întâi iubirea de sine.

Nu putem da cuiva ceva ce nu avem încă. Deci, pentru a avea iubire în propria viaţă, începeţi prin a cultiva respectul, preţuirea şi grija de sine. În balanţa vieţii, unei părţi de iubire îi corespund două părţi de recunoştinţă. Iubirea neîncetată este secretul fericirii.

Orice lucru din lumea noastră este esenţial. Cunoaşterea faptului că toate cuvintele provin din vibraţiile Universului ar trebui să ne ajute să vedem că noi toţi suntem unul şi acelaşi lucru. Dacă vorbele dumneavoastră răspândesc lumină în jur, atunci nu va trebui să mergeţi prin întuneric,

Este important să aveţi visuri măreţe şi să doriţi ceva cu pasiune. Având visuri măreţe, veţi întâlni oamenii pe care trebuie să-i întâlniţi, veţi avea experienţele pe care trebuie să le averi, iar capacitatea proprie se va ridica la înălţimea visurilor dumneavoastră. Cu câr vor fi mai măreţe visurile, cu atât
capacitatea dumneavoastră va fi mai mare.

Pământul este aşa cum l-a făcut Creatorul. El şi toate fiinţele de pe el sunt creare cu capacitatea de a reveni la punctul în care toate lucrurile sunt bune şi drepte. Orice viaţă are partea ei de durere şi de suferinţă, însă nimic nu este atât de negativ încât să nu ne înveţe totuşi ceva. Să ne bucurăm de viaţă şi să trăim starea de bine!

MASARU EMOTO a fotografiat mii de cristale de apă de-a lungul multor ani de cercetări şi totuşi puţine au fost atât de frumoase şi au „afirmat atât de puternic viaţa” precum cele formate după expunerea apei la cuvintele „iubire şi recunoştinţă.” În Miracolul apei, Dr. Emoto demonstrează modul în care rolul unic al apei în transmiterea vibraţiei naturale a acestor cuvinte vă poate ajuta să faceţi unele schimbări, astfel încât să puteţi duce o viaţă mai pozitivă şi mai fericită.

Dr. Emoto explorează semnificaţia cuvintelor şi a limbajului, originile cuvintelor şi impactul lor asupra apei. El introduce şi explică limpede conceptul-cheie de rezonanţă – vehiculul prin care este transmisă energia forţei vitale. Din această cunoaştere, el trage învăţăminte pe care le putem aplica în vieţile noastre pentru a culege beneficiile rezonanţei pozitive, benefice, incluzând relaţii mai armonioase, restabilirea sănătăţii şi îmbunătăţirea comunicării.

Această carte de mare profunzime cuprinde fotografii noi şi extraordinare ale cristalelor de apă, care ne furnizează tuturor motive convingătoare să alegem cuvinte pozitive şi să căutăm obţinerea unei rezonanţe perfecte pentru o viaţă mai plină de sănătate, de pace şi de fericire.

Detalii

Informaţii adiţionale

Autor Masaru Emoto
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 144
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.