Knowledge is everything

Momente de gratie

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Momente de gratie

DUMNEZEU ŞI MINUNILE DIN VIAŢA NOASTRĂ (MOMENTE DE GRAŢIE) Atunci când Dumnezeu ne atinge, pe neaşteptate, vieţile

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Momente de graţie de Neale Donald Walsch, este o continuare firească a seriei de cărţi CONVERSAŢII CU DUMNEZEU, de acelaşi autor, care, pe lângă cele trei volume cu acelaşi titlu, mai cuprinde şi PRIETENIE CU DUMNEZEU şi COMUNIUNE CU DUMNEZEU, cărţi în care autorul poartă un dialog neobişnuit cu divinitatea.


Aceste cărţi au avut un impact deosebit pe întreaga planetă, fiind traduse în 30 de limbi şi publicate în tiraje de milioane de exemplare. Se pare că, în foarte scurt timp, au devenit cele mai citite cărţi de pe glob.


Momente de graţie a apărut ca o urmare firească a acestui impact uriaş, autorul primind nenumărate scrisori de la cititori care au relatat momente din viaţa lor în care Dumnezeu le-a atins, pe neaşteptate viaţa.


Neale Donald Walsch, împreună cu sotia sa, Nancy Walsch, au preluat câteva dintre aceste relatări minunate şi uluitoare şi le-au completat cu comentarii adecvate, prin care explică ceea ce s-a întâmplat, în lumina cunoaşterii oferite de materialul cuprins în ciclul Conversaţii cu Dumnezeu.


Este foarte important de menţionat faptul că aceste cărţi nu apartin nici unui curent religios, ci reprezintă trăirile oricăruia dintre noi, trăiri pe cere le avem cu toţii, deoarece Dumnezeu e în permanenţă alături de noi – doar că nu ştim să-L vedem şi să-L auzim. Aceasta este şi menirea cărţii Momente de graţie – să ne facă să conştientizăm prezenţa, clipă de clipă a Divinităţii în viaţa noastră – în toate modurile, pe toate căile, în toate felurile.


Iată ce spune autorul, când îşi prezintă cartea: Întrebarea la care vreau ca această carte să răspundă, în cele din urmă, nu este dacă o mulţime de oameni trăiesc cu adevărat experienţa unor Momente de Graţie. Întrebarea este, ce fac după aceea, oamenii care trăiesc asemenea experienţe? .. Trebuie să ne împărtăşim povestirile despre lucrurile sacre pe care le cunoaştem, pe care le-am învătat în cele mai sacre momente ale vieţii. Asta, deoarece în aceste momente sacre, în aceste Momente de Graţie, adevărurile sacre sunt transformate în ceva real pentru întreaga civilizaţie. Şi, prin trăirea celor mai sacre adevăruri, avansează o cultură, pe măsura ce evoluează universul – iar prin eşecul de a trăi aceste adevăruri, moare o cultură.

Informaţii adiţionale

Autor Neale Donald Walsch
Editura For You
Nr. pagini 197
Format 14 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.