Knowledge is everything

Motive penjtru a zambi

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Motive penjtru a zambi

MOTIVE PENTRU A ZÂMBI Încurajări şi inspiraţie pentru călătoria pe valurile vieţii

  • Autor: Zig Ziglar
  • Editura: Curtea Veche
  • Nr. pagini: 232
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Fiecare dintre noi are nevoie de un cuvânt bun, de susţinere, pentru a putea trece peste dificultăţile cotidiene.


Cartea lui Zig Ziglar îţi oferă sfaturile de care ai nevoie, istorisiri care îţi fac ziua mai bună, precum şi citate pline de tâlc ale unor personalităţi din diverse domenii.


Toate acestea te vor ajuta să ai o viziune optimistă asupra vieţii şi a relaţiilor dintre oameni, necesară pentru împlinirea personală şi atingerea scopurilor propuse.


"Motive pentru a zâmbi" reprezintă ajutorul spiritual de care ai nevoie pentru a te confrunta plin de seninătate cu propria existenţă, deoarece transformă înţelepciunea, răbdarea şi umorul în aliaţi de nădejde pentru învingerea adversităţilor.


Zig Ziglar îţi împărtăşeşte atât propriile expe­rienţe, cât şi pe cele ale altora, oferindu-ţi exemple menite să te motiveze şi să te inspire în toate aspectele vieţii.


Poveştile emoţionante despre oameni care au depăşit handicapuri şi dezavantaje sau care au întrecut orice aşteptări în domenii din care fuseseră iniţial excluşi ne învaţă adevărate lecţii de viaţă, determinându-ne să revenim la ele iar şi iar, pentru ca mai apoi să le transmitem şi altora, care să le descopere, la rândul lor.


Nu contează nici de unde începi şi nici măcar evenimentele prin care treci în drumul tău. Important este să perseverezi şi să nu încetezi niciodată să ai încredere în tine.

Informaţii adiţionale

Autor Zig Ziglar
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 232
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.