Knowledge is everything

Nefilimii si invataturile lor

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Nefilimii si invataturile lor

NEFILINII ŞI ÎNVĂŢĂTURILE LOR DESPRE 2012 ŞI CE VA URMA

  • Autor: Theolyn Cortens
  • Editura: Livingstone
  • Nr. pagini: 264
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Poate că vei citi această carte în 2013 sau poate chiar mai târziu, când lumea încă se va învârti pe axa ei obişnuită şi te vei întreba ce a generat agitaţia.


Este foarte probabil că 21 decembrie 2012 va veni şi va pleca exact ca orice altă zi de vineri.


Oamenii din culturile occidentale vor avea vacanţele lor obişnuite de iarnă, sărbătorind cu prea mult alcool, carne sau gogoşi, conform tradiţiilor lor.


Dar sunt convinsă că toată cultura umană va continua să fie angrenată într-o transformare majoră pentru încă ceva ani, poate pe tot parcursul secolului următor şi viaţa ta personală va fi afectată cu siguranţă de aceste schimbări într-un fel sau în altul.


Dacă citeşti această carte înainte de aşa-numita dată a „sfârşitului", atunci sunt sigură că vei realiza că schimbările sunt deja în mişcare.


Modul occidental de a trăi a cauzat aşa de multă distrugere încât trebuie să ne ajustăm aşteptările şi să începem să tratăm Mama Pământ cu mai mult respect.


Cei ce vor să audă şi să înţeleagă vor găsi în acesta carte modul potrivit de a se pregăti pentru trezirea ce deja a început să se prevadă.


Nefilimii nu ne spun ce se va întâmpla, nu ne instruiesc în vreo serie de „porunci", dar ne învaţă cum putem trăi fără stres şi angoasă.


Ei sunt mentori în trăirea a ceea ce eu numesc 200% viaţă în care folosim potenţialul nostru divin în măsură completă, alături de îndemânările şi abilităţile noastre umane cele mai mari.


Dacă păşim către această posibilitate, viaţa pe Pământ se va schimba şi vom fi responsabili pentru acea schimbare, mai degrabă decât victimele unor evenimente cosmice sau naturale ce ne ameninţă specia.


Indiferent că ceea se va întâmpla pe 21 decembrie 2012 va juca un rol semnificativ sau nu în viitoarele evoluţii, putem fi siguri că ne aflăm într-o perioadă de mare flux şi trebuie să ne concentrăm pe oportunităţile pe care acestea le prezintă, nu pe eventualele crize.


Această carte este concepută să te susţină în acel proces, astfel încât tu să poţi spune nepoţilor tăi că ai înţeles şi te-ai bucurat în cadrul schimbării, că tu ai întâmpinat cu bucurie incertitudinea deoarece ai realizat că societatea umană făcea un salt cuantic într-un nou fel de a trăi.


                                                      Autorul

Informaţii adiţionale

Autor Theolyn Cortens
Editura Livingstone
Nr. pagini 264
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.