Knowledge is everything

Nosso lar

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Nosso lar

Prezentare scurtă

În această carte ne este prezentată o lume spirituală, superioară celei fizice, care îi oferă sufletului ce ajunge acolo, după părăsirea trupului prin aşa-zisa moarte, o perspectivă mai vastă asupra legilor divine ale Universului, posibilitatea înţelegerii mai profunde a vieţii şi şansa asumării conştiente a lecţiilor spirituale.


În această dimensiune subtilă, fiecare fiinţă se confruntă cu propriile sale încercări şi are de depăşit anumite obstacole de natură interioară, prejudecăţi şi concepţii eronate, pe care le-a hrănit şi le-a cultivat, datorită ignoranţei, pe când era încarnată în lumea fizică.


Evoluţia interioară este marcată de purificarea profundă a propriei fiinţe, fiind singura de natură să-i asigure sufletului o existenţă fericită în lumea de dincolo, în care să predomine înţelegerea, altruismul şi iubirea. În lumea spirituală, sufletul se arată aşa cum este el în realitate, neputând să se mai ascundă în spatele unor măşti iluzorii.


Cititorii vor descoperi impactul profund al învăţăturilor spirituale asupra conştiinţei fiinţelor din această lume astrală. Ni se confirmă astfel faptul că spiritualitatea este aceeaşi pretutindeni şi că adevărurile esenţiale afirmate dintotdeauna de tradiţiile spirituale ale omenirii sunt valabile în eternitate.


Conjuncturile spaţio-temporale, oricât de diverse, nu sunt de natură să ştirbească sau să diminueze în vreun fel valoarea perenă a acestor adevăruri. Fiorul profund de autenticitate şi coerenta deplină a faptelor prezentate în paginile cărţii sunt indicii în plus că povestirea reprezintă oglindirea fidelă a unor realităţi – uneori cutremurătoare – din lumile subtile astrale, şi nicidecum o simplă ficţiune.

Informaţii adiţionale

Autor Chico Xavier
Editura Ganesha
Nr. pagini 200
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.