Knowledge is everything

Numerologia medicala

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Numerologia medicala

NUMEROLOGIA MEDICALĂ

  • Autor:
  • Editura: M.A.S.T.
  • Nr. pagini: 176
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Scopul suprem al Numerologiei medicale este căutarea sinelui, într-o notă interpretativă analogică, prin intermediul lecturii simbolice a datei de naştere a fiecărui individ.


Însă, cum putem calcula predispoziţia unui subiect la o anumită boală? Se alege ca punct de plecare numele şi prenumele subiectului şi se adaugă prenumele mamei sale.


Aşadar se efectuează substituţia alfa-numerică şi adunarea acestora, şi se obţine un număr corespunzător care, redus în stil teofizic – de la 0 la 9 – ne va indica o determinată predispoziţie la unul sau mai multe evenimente morbide.


Numerologia medicală este instrumentul evoluţiei noastre continue, atât fizico-organică, cât şi psihică, dar este mai ales o cale cu ajutorul căreia putem evita întâmplările nefericite, primind sfaturi despre comportamentul pe care trebuie să-l avem într-o circumstanţă sau alta, pentru a obţine maximum de beneficii; de asemenea, o cale care ne poate ajuta să ne apropiem de iluminarea spirituală, chiar dacă nu o putem face în mod diferit.


Numerologia, care consideră că prezentul şi viitorul sunt nişte realităţi în continuă mişcare, ne permite să „descoperim“ care pot fi conurile noastre de umbră, să le înţelegem, să le facem să devină un întreg cu personalitatea noastră, să le acceptăm şi, ca o ultimă analiză, să le trăim în contextul global şi cel mai apropiat de existenţa noastră.

Informaţii adiţionale

Autor Nedeterminat
Editura M.A.S.T.
Nr. pagini 176
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.