Knowledge is everything

O calatorie in lumea de dincolo si inapoi

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • O calatorie in lumea de dincolo si inapoi

O CĂLĂTORIE ÎN LUMEA DE DINCOLO ŞI ÎNAPOI

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Medium renumit, maestru spiritual şi autoare carismatică, Sylvia Browne are milioane de adepţi. În această carte, ea revelează maniera în care operează energia psihică în dimensiunea noastră terestră, felul în care ne afectează aceasta viaţa de zi cu zi şi în care ne putem conecta la puterea ei.

Pornind de la întrebările care i s-au pus cel mai frecvent de-a lungul carierei sale remarcabile, Sylvia Browne a scris această carte în care ne învaţă cum ne putem folosi de energia psihică pentru a ne aprofunda spiritualitatea, pentru a ne întări credinţa, pentru a ne vindeca mintea şi corpul, şi pentru a afla cum să ne bucurăm mai mult de viaţă. Înţelegerea acestui fenomen ne poate schimba tuturor viaţa şi poate avea un efect profund asupra tuturor aspectelor vieţii noastre, de la carieră şi până la relaţiile noastre cu ceilalţi oameni, dar şi cu spiritele din lumea de dincolo.

Această carte este plină de înţelepciune şi oferă sfaturi practice, o călăuzire limpede şi o mângâiere pentru sufletul nostru. O călătorie în lumea de dincolo şi înapoi reprezintă o călătorie prin lumea spirituală, dar şi prin cea fizică, precum şi un manual nepreţuit de supravieţuire spirituală în noul mileniu.

Detalii

» Coperta Această carte le este recomandată tuturor celor care au simţit vreodată prezenţa unui înger, care au experimentat o premoniţie, care se tem de moarte sau care îşi doresc să mai trăiască câteva clipe în compania unei persoane dragi decedate.

Informaţii adiţionale

Autor Sylvia Browne, Lindsay Harrison
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 304
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.