Knowledge is everything

Pasind intre lumi

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Pasind intre lumi

PĂŞIND ÎNTRE LUMI Ştiinţa compasiunii

  • Autor: Gregg Braden
  • Editura: For You
  • Nr. pagini: 381
  • Format: 14 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Calendarele din vechime indică faptul că acum trăim încheierea unui mare ciclu al experienţei umane. În ultimii ani ai acestui ciclu, ni s-a cerut să armonizăm o schimbare mai mare, într-un timp mai scurt - un timp fără precedent în istoria consemnată a oamenilor. Corpurile, sistemele imunitare şi emoţiile noastre au fost provocate la niveluri nemaiîntâlnite până acum. În acelaşi timp, ştiinţa este martora unor fenomene pentru care nu există termeni de comparaţie.

Textele vechi de două mii de ani ne amintesc că sentimentul de compasiune este o stare accesibila de conştienţă, care hotărăşte calitatea bunăstării noastre. Oare suntem martorii naşterii unei noi specii de oameni, ce se transformă la nivel genetic, pentru a se adapta acestor vremuri de schimbare? Informaţiile recente demonstrează că sentimentul de compasiune se poate să fie acel buton uitat, cu ajutorul căruia putem "activa" codurile puternice ale opţiunilor genetice.

Să fie oare posibil ca cele mai mari provocări legate de sănătate, relaţii şi supravieţuire cu care ne confruntăm, să reprezinte modul nostru de a redefini limitele biologice acceptate, la un moment dat, în memoria noastră străveche?

Faţă de celelalte cărţi ale sale Trezirea la punctul Zero: o iniţiere colectivă, Efectul Isaia şi Codul lui Dumnezeu - în lucrarea de faţă Gregg Hraden aduce în plus explorarea atât a acestor posibilităţi, cât şi a altora, unind între ele ştiinţa, arta relaţiilor şi mesajele străvechi despre compasiune.
În carte sunt prezentate pentru prima oară:
Un ghid ce ne conduce pas cu pas prin ştiinţele străvechi despre compasiune şi binecuvântare.
Misterele eseniene referitoare la relaţii, ilustrate cu studii de caz şi întâmplări reale din viaţa mea.
Ultimele cercetări ce confirmă rolul pe care îl au emoţiile în reacţia imunologică şi în relaţiile din cadrul vieţii noastre.
Ocazia de a redefini sentimentele de ură, frică şi separare, ca şi rolul pe care îl joacă acestea în viaţa noastră!

Informaţii adiţionale

Autor Gregg Braden
Editura For You
Nr. pagini 381
Format 14 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.