Knowledge is everything

Planul dietatic Campbell

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Planul dietatic Campbell

PLANUL DIETETIC CAMPBELL Cea mai simplă cale de a slăbi şi de a te vindeca prin adoptarea dietei bazată pe plante şi pe alimente integrale recomandate de Studiul China

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

  În anul 2005, dr. T. Colin Campbell şi dr. Thomas Campbell au scris împreună "Studiul China', în care au detaliat rezultatele unui studiu revoluţionar care a arătat că dieta bazată pe plante şi pe alimente integrale are potenţialul de a preveni şi de a inversa multe boli cronice.


  "Studiul China" a devenit un fenomen mondial, fiind vândut în peste un milion de exemplare şi inspirând nenumăraţi cititori să îşi revigoreze starea de sănătate prin schimbarea alegerilor alimentare cu altele mai bune.


   "Planul dietetic Campbell" merge un pas mai departe, arătându-le cititorilor nu doar de ce trebuie să facă această tranziţie, ci şi cum să o facă, bucurându-se în acelaşi timp de călătorie, cu ajutorul unui plan dietetic simplu de trecere la o dietă bazată pe plante şi pe alimente integrale.


   "Planul dietetic Campbell" este plin de referinţe la studii de ultimă oră referitoare la nutriţie, aşa cum se aşteaptă probabil fanii "Studiului China".


   Dr. Campbell răspunde la câteva din cele mai comune întrebări:  • Sunt produsele din soia sănătoase?

  • Trebuie să consumăm gluten?

  • Trebuie să mâncăm alimente organice?

  • Trebuie să consumăm peşte?

  • Sunt organismele modificate genetic periculoase?

  • Cum trebuie să ne hrănim copiii?


    La fel de important, cititorii vor învăţa principiile comportamentale care stau la baza succesului, dar şi ce trebuie să cumpere pentru bucătăria lor, cum să citească etichetele alimentare şi cum să facă cumpărături, ba chiar şi cum să navigheze prin diferite situaţii sociale în care trebuie să mănânce în oraş.


Cartea include peste 55 de reţete delicioase şi uşor de preparat, şi un plan de meniuri de două săptămâni.


Indiferent dacă cititorul îşi doreşte să slăbească, să îşi inverseze o boală sau pur şi simplu să se bucure de o sănătate cât mai bună o perioadă cât mai lungă de timp, "Planul dietetic Campbell" îl ajută pas cu pas să îşi atingă scopul propus. Această combinaţie de instrumente practice şi de dovezi ştiinţifice de genul celor din "Studiul China" va schimba cu siguranţă percepţia oamenilor în deceniile care vor urma.Această carte uşor de citit oferă informaţii şi sfaturi practice (inclusiv reţete) referitoare la o dietă sănătoasă care poate preveni şi trata bolile cronice.


Dr. Tom Campbell îl conduce pe cititor prin peisajul nutriţiei, care generează foarte multă confuzie, îl ajută să interpreteze datele ştiinţifice şi încearcă să completeze golurile pe care ştiinţa nu a reuşit să le acopere încă.

Informaţii adiţionale

Autor Thomas M.Campbell II, Colin Campbell dr.
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 357
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.