Knowledge is everything

Pot face acest lucru

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Pot face acest lucru

POT FACE ACEST LUCRU Cum poţi folosi puterea afirmaţiilor pentru a-ţi schimba viaţa

  • Autor: Louise L.Hay
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 110
  • Format: 14.5 x 16.5

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

În această carte concisă, dar extrem de densă, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay îţi demonstrează că „tu poţi face orice”, că îţi poţi schimba şi îmbunătăţi practic toate aspectele vieţii, prin înţelegerea şi aplicarea corectă a afirmaţiilor pozitive.

Louise explică în carte că toate gândurile tale şi toate cuvintele pe care le rosteşti reprezintă afirmaţii. Chiar şi dialogul tău interior reprezintă un flux necontenit de afirmaţii. Cu fiecare gând pe care îl emiţi şi cu fiecare cuvânt pe care îl rosteşti, tu îţi creezi practic viaţa. Convingerile tale nu sunt altceva decât tipare şi obişnuinţe mentale pe care le-ai învăţat în marea lor majoritate pe vremea când erai copil. Multe dintre ele te ajută în mod real, dar altele îţi limitează capacitatea de a crea lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat. De aceea, tu trebuie să devii atent la gândurile tale, pentru a le putea elimina pe cele care îţi creează experienţe nedorite.

Louise oferă în carte afirmaţii pozitive pentru diferite domenii concrete ale vieţii, precum sănătatea, iertarea, prosperitatea, creativitatea, relaţiile, succesul la locul de muncă şi respectul de sine. Dacă vei aplica aceste afirmaţii, vei constata că ele reprezintă soluţii care pot rezolva orice problemă cu care te confrunţi.

Detalii

La sfârşitul lecturii acestei cărţi, tu vei putea afirma cu toată certitudinea: „Da, pot să fac acest lucru”, ştiind că te îndrepţi către viaţa minunată pe care o meriţi.

Informaţii adiţionale

Autor Louise L.Hay
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 110
Format 14.5 x 16.5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.