Knowledge is everything

Preparate vegetariene

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Preparate vegetariene

PREPARATE VEGETARIENE SI OVO-LACTO-VEGETARIENE

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Alimentaţia vegetariană – fie în varianta mai strictă, fie în cea care combină vegetalele cu lactate şi ouă, excluzând doar carnea – este recomandată din ce în ce mai des pentru beneficiile sale incontestabile, fiind unul dintre cele mai bune mijloace de asigurare a sănătăţii, bunei dispoziţii şi longevităţii.


Cartea de faţă vine în sprijinul cititorilor care îşi doresc să adopte acest stil de viaţă, ajutându-i să alunge monotonia hranei de zi cu zi. Reţetele propuse utilizează ingrediente accesibile sau pe alocuri mai exotice, combinându-le pentru a crea o bucătărie savuroasă şi mereu altfel.


Deseori, fie numai şi gândul la câte un preparat mai deosebit – autorii vă propun numeroase reţete de acest fel – ne stimulează apetitul şi pofta de viaţă.


Aşa cum şi-au obisnuit deja cititorii, Elisabeta şi Marius Iorga îşi însoţesc reţetele de sfaturi, sugestii şi note pentru diversificarea variantelor propuse şi indică modalităţi de combinare a diverselor feluri de mâncare în alcătuirea meniurilor.


Cartea lor se adresează în egală măsură celor mai experimentaţi în ale bucătăriei si novicilor, îndrumările date ghidându-i pas cu pas pentru o reuşită sigură.

Informaţii adiţionale

Autor Elisabeta Iorga, Marius Iorga
Editura Meteor Press
Nr. pagini 127
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.