Knowledge is everything

Psihologia bunastarii

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Psihologia bunastarii

PSIHOLOGIA BUNĂSTĂRII Cum să ai o relaţie sănătoasă cu banii pentru a atinge prosperitatea

  • Autor: Charles Richards
  • Editura: Amsta Publishing
  • Nr. pagini: 263
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

De ce unii oameni par să se teamă permanent de lipsa banilor, în timp ce alţii chiar se simt prosperi, indiferent de câţi bani au la bancă?


De ce unora le e frică să-şi stabilească diverse scopuri financiare, în timp ce alţii le adoptă cu entuziasm şi încredere?


Ce anume face diferenţa?


Este vorba oare despre relaţia pe care fiecare dintre noi o avem cu banii?


Cei care se bucură de o relaţie sănătoasă cu banii au în comun anumite obiceiuri şi trăsături. Aşadar, ce fac ei diferit şi care este modul lor de gândire? Comportamentul lor este unul profund întipărit in psihic sau poate fi deprins de către oricine?


În această carte provocatoare, psihoterapeutul Charles Richards ne oferă răspunsuri neasteptate şi încurajatoare la toate aceste întrebări.


Plecând de la o documentare vastă şi de la interviuri luate unor experţi, dr. Richards ne arată cum fiecare dintre noi îşi poate dezvolta o relaţie foarte bună cu banii, construindu-şi astfel o viată prosperă şi plină de recompense.


O parte importantă a cărţii o reprezintă povestile unor oameni care au făcut faţă obstacolelor dând dovadă de curaj, pentru a avea într-un final viaţa pe care şi-au dorit-o. Istorisirile lor, dar şi interviurile cu profesori de finanţe sau antreprenori, ne pavează tuturor drumul către un viitor mai luminos.


Trăim într-un mediu economic pus la grea încercare. In fiecare zi, consilieri financiari foarte cunoscuţi ne spun cum să ne protejam de un viitor financiar nesigur. Vocilor care promovează teama şi îndoiala, dr. Richards le răspunde prin optimism, echilibru şi înţelepciune.


"Psihologia bunastării" se adresează tuturor celor care îşi doresc să aibă succes în viaţa personală şi profesională, dar şi sa atingă adevărata prosperitate şi să aibă o viaţă mai bună.

Informaţii adiţionale

Autor Charles Richards
Editura Amsta Publishing
Nr. pagini 263
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.