Knowledge is everything

Puterea vindecatoare a bolii

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Puterea vindecatoare a bolii

PUTEREA VINDECĂTOARE A BOLII (Boala ca drum) Importanţa şi semnificaţia simptomelor bolii

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Aceasta carte este incomoda, pentru ca-i ofera omului un alibi pentru problemele sale nerezolvate si anume, bolile. Toate simptomele au un sens mai profund pentru viata noastra si ele ne intermediaza mesaje valoroase din domeniul sufletesc.
Intelegerea diferitelor simptome maladive deschide fiecaruia dintre noi o noua cale, mai buna, de a se gasi pe sine insusi.
Aceasta carte a fost scrisa pentru oamenii care sunt pregatiti să parcurga o cale - in loc sa asiste ca spectatori, pentru oamenii al caror tel este iluminarea si care au nevoie de cunoastere.

Detalii

Aceasta carte este incomoda, pentru ca-i ofera omului un alibi pentru problemele sale nerezolvate si anume, bolile. Toate simptomele au un sens mai profund pentru viata noastra si ele ne intermediaza mesaje valoroase din domeniul sufletesc. Intelegerea diferitelor simptome maladive deschide fiecaruia dintre noi o noua cale, mai buna, de a se gasi pe sine insusi. Aceasta carte a fost scrisa pentru oamenii care sunt pregatiti să parcurga o cale - in loc sa asiste ca spectatori, pentru oamenii al caror tel este iluminarea si care au nevoie de cunoastere.

Informaţii adiţionale

Autor Ruediger Schache, Thorwald Dethlefsen
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 354
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.