Knowledge is everything

Remedii florale Bach

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Remedii florale Bach

REMEDII FLORALE BACH

  • Autor: Sorina Soescu
  • Editura: Fundaţia creştină de homeopatie SIMILE
  • Nr. pagini: 232
  • Format: 16,5 x 23,5

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Terapia florală Bach este o modalitate de ameliorare a dezechilibrelor emoţionale şi mentale ale fiinţei umane, cu ajutorul remediilor obţinute din florile diferitelor plante. Întemeietorul acestui sistem de tratament, dr. Edward Bach – a fost medic alopat, care a studiat homeopatia şi fitoterapia, apoi datorită sensibilităţii personale deosebite, a investit mult în studierea anumitor plante care pot ajuta fiinţele umane să manifeste calităţi dezirabile şi să depăşească defecte care pot încetini evoluţia. De exemplu, remediul din flori de Nuc (Wallnut) poate ajuta o persoană să se adapteze mai bine la schimbările care apar în viaţa sa, să nu manifeste rigiditate, încăpăţânare şi legarea de trecut sau de vechile obiceiuri, să dispară frica de schimbare şi să accepte cu mai multă seninătate noi circumstanţe ale vieţii.


Este un remediu care ajută persoana să nu mai fie atât de influenţată de stimulii din exterior şi să aibă mai multă încredere în Sine şi propriile puteri.


Wallnut este remediul floral Bach foarte util pentru copiii care încep grădiniţa sau şcoala, pentru adolescenţii care trec prin perioade dificile sau pentru adulţii în viaţa cărora se produc mari schimbări (de statut social, de serviciu, de locuinţă etc).

Informaţii adiţionale

Autor Sorina Soescu
Editura Fundaţia creştină de homeopatie SIMILE
Nr. pagini 232
Format 16,5 x 23,5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.