Knowledge is everything

Remisie totala

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Remisie totala

REMISIE TOTALĂ Să-i supravieţuim cancerului, chiar şi atunci când nimeni nu ne mai dă nicio şansă

  • Autor: Kelly A.Turner
  • Editura: For You
  • Nr. pagini: 358
  • Format: 14 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

În cartea ei, "Remisie totală. Să-i supravieţuim cancerului chiar şi atunci când nimeni nu ne mai dă nicio şansă", Kelly A. Turner Ph.D, fondatoarea Proiectului Radical Remission, dezvăluie 9 factori care pot duce la o remisie totală a cancerului, chiar şi atunci când medicina convenţională nu a reuşit.


În timp ce-şi făcea studiile de doctorat la Universitatea Berkeley, din California, dr. Turner, cercetătoare, lector universitar şi consilier în oncologie integrativă, a fost şocată să descopere că nimeni nu studia episoadele de remisie totală a cancerului – cele în care oamenii s-au însănătoşit chiar şi atunci când nimeni nu le mai dădea nicio şansă, fără ajutorul medicinii convenţionale sau după ce medicina convenţională a dat greş.


A fost atât de fascinată de acest gen de remisie, încât a plecat într-o călătorie de 10 luni în jurul lumii, mergând în 10 ţări diferite, intervievând 50 de vindecători holistici şi 20 de supravieţuitori cu remisie totală a cancerului, cu privire la practicile şi tehnicile lor de vindecare.


Cercetarea sa a continuat cu intervievarea altor 100 de persoane cu remisie totală şi cu studierea a peste 1000 de astfel de cazuri. Dovezile strânse de autoare au 9 factori-cheie în comun, despre care ea consideră că au potenţialul de a-i ajuta chiar şi pe pacienţii cu cancer în fază terminală să-şi transforme viaţa.


Fiecare factor-cheie este descris detaliat într-un capitol din carte şi este documentat cu poveşti spectaculoase despre călătoria spre vindecare a pacienţilor diagnosticaţi cu diferite tipuri de cancer.


"Remisie totală" este o carte care se adresează celor care sunt în mijlocul tratamentului convenţional pentru cancer, celor care caută alte opţiuni deoarece tratamentul a făcut tot ce se putea şi celor care par să nu mai aibă alte opţiuni rămase, dar încă simt că viitorul le rezervă posibilitatea speranţei.

Informaţii adiţionale

Autor Kelly A.Turner
Editura For You
Nr. pagini 358
Format 14 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.